13dbed49-ec87-4a58-99c2-57152a8c4862 (1)

Consult: Huidig CMS systeem website

Project details

💒 Smart Freight Centre

🛠️ Development

⏱️ 2-5 uur in totaal

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Ons doel is dat 100+ multinationals de uitstoot van hun internationale logistiek met 30% verminderen voor 2030, in vergelijking tot 2015. Uiteindelijk is het doel dat ze netto nul procent uitstoot hebben in 2050!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Een Web developer die een analyse kan doen en sparren over ons huidige CMS systeem. Benodigd: ervaring met het implementeren van een CMS systeem & Wordpress.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise en advies kunnen we procesverbeteringen maken en meer bedrijven bereiken om zo nog meer logistieke uitstoot te verminderen!
Geschreven door Mirjam Botman van Smart Freight Centre

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons CMS systeem (Craft) is opgezet door een designbureau waar we momenteel niet meer mee samenwerken. Wij willen graag een integratie van de website met ons CRM en weten niet zo goed hoe we dat moeten doen. Wij willen graag met jou kijken wat de opties zijn met de huidige CMS en vergelijken met de mogelijkheden van Wordpress. Help jij ons hiermee? 🤩

Wat hebben we nodig?

  • Sparren over ons huidige CMS systeem en de mogelijkheden.
  • Advies over de potentie van Wordpress.

Wat hebben we al?

  • Toegang tot ons huidige CMS systeem, Craft.
  • Wetenschap dat integratie van CRM (Efficy) met Wordpress mogelijk is via een API
Smart Freight Centre
Smart Freight Centre
Keizersgracht 560
1017 EM Amsterdam
Smart Freight Centre
Mirjam  Botman
Mirjam Botman

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Smart Freight Centre (SFC) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame vracht. Onze visie is 'Smart Freight': we willen een efficiƫnte wereldwijde logistieke sector, met nul procent uitstoot, die bijdraagt aan de Paris Climate Agreement Target en Sustainable Development Goals. We geloven dat we, als we meer transparantie en samenwerking creƫren, we samen de gevolgen van het wereldwijde vrachtvervoer op het klimaat en de vervuiling te verminderen.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben het GLEC Framework gecreëerd, die als de enige wereldwijd methodologie wordt erkend, voor het berekenen en rapporteren van logistieke broeikasgasemissies door bedrijven in de multimodale toeleveringsketen.
  • 100+ multinationals gebruiken het GLEC Framework om de wereldwijde logistieke emissies consistent te berekenen en te rapporteren.
  • Dit heeft impact gehad op de vermindering van 3 miljoen ton CO²e tussen het jaar 2016-2018 (gedetecteerd door bedrijven die de GLEC Framework gebruiken).