03c06126-9826-4f0d-a600-6e62e5f2eba3
🚀 Schrijf je in

Poster of flyer design

Wie kan je helpen?

Marit Stubbé
Marit StubbéBrandmanager
Slachtofferhulp Nederland
Moeder Teresalaan 100
3527 WB Utrecht
www.slachtofferhulp.nl
Slachtofferhulp Nederland

Waar dragen ze aan bij?

Voor de één is een luisterend oor de behoefte, voor de ander dat iemand met kennis meegaat naar de zitting of uitleg over het aanvragen van een schadevergoeding na een ongeluk geeft. Onze impact is dat we er zijn voor iedereen in Nederland die een heftige gebeurtenis heeft meegemaakt.

  • Slachtofferhulp

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een grafisch designer die een design kan maken voor poster of flyer. Te gebruiken in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 20 uur, binnen 3 - 5 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
We kunnen heel veel betekenen voor slachtoffers, maar willen dit binnen onze huisstijl ook in één oogopslag vertellen. Hoe doen we dit? Help jij ons nóg meer slachtoffers te helpen? We willen meer mensen bereiken die (potentieel) slachtoffer zijn.
Geschreven door Marit Stubbé van Slachtofferhulp Nederland

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We hebben een huisstijl en omschrijving van het merk. Maar we zoeken naar één uiting die snel laat zien wie wij zijn, wat we doen en voor wie we er zijn. Een poster die we kunnen ophangen en in één oogopslag de brede dienstverlening laat zien waardoor meer slachtoffers gebruikt kunnen maken van onze diensten.

Waarom is dit project van waarde?

Sommige slachtoffers voelen zich niet slachtoffer-genoeg om bij ons aan te kloppen. Of ze weten niet dat ze bij ons hulp kunnen krijgen. De merkbekendheid is heel hoog, maar we kunnen nog stappen maken in de bekendheid van specifieke diensten die we aanbieden. Daarom willen we soms gebruik maken van posters om de breedheid te laten zien van onze dienstverlening. Maar we zijn nog zoekende hoe we dit in beeld en copy kunnen vormgeven binnen onze huidige huisstijl. We willen meer mensen bereiken die (potentieel) slachtoffer zijn. Om ze verder te helpen op het moment dat zij dat willen en op de manier die bij hen past. Want iedereen verdient de beste ondersteuning. Helemaal in een situatie die veel stress en onzekerheid met zich mee kan brengen.

Slachtofferhulp Nederland
Slachtofferhulp Nederland
Moeder Teresalaan 100
3527 WB Utrecht
www.slachtofferhulp.nl
Marit Stubbé
Marit StubbéBrandmanager

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bij ons kun je terecht voor emotionele steun, ondersteuning in het strafproces en hulp bij het aanvragen van een schadevergoeding. Wij helpen slachtoffers vandaag verder.

Waar ze trots op zijn

  • Wij helpen jaarlijks 200.000 slachtoffers op weg.
  • We zijn verkozen tot beste website van 2019 in de categorie goede doelen.
  • We mogen rekenen op de inzet van circa 1.000 vrijwilligers. Van koffiedames- en heren tot juridisch dienstverleners.
  • We beïnvloeden het beleid in politiek Den Haag en vertegenwoordigen slachtoffers in de rechtbank. Zo hebben we bijgedragen aan het feit dat ieder slachtoffers van spreekrecht gebruik kan maken tijdens rechtszaken. Bovendien bieden we tijdens de coronacrisis ondersteuning aan naasten van IC-patiënten.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Slachtofferhulp Nederland
Deel op Linkedin