Screenshot 2020 05 05 At 15.10.28

Adviesrapport: Beter vindbaar in Google

Profiel vrijwilliger

Een SEO-specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

Met losse thee bespaar je veel verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooie werkplek bij ons.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Senza Tea Company

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

Als klein bedrijf is het ons gelukt om een basis neer te zetten (website, webshop, Google Analytics dashboard etc). Om het nu naar een hoger niveau te brengen willen we heel graag het advies van een echte pro krijgen!
Kelly Leferink
Geschreven door Kelly Leferink van Senza Tea Company

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Senza Tea Company richt zich enerzijds op de zakelijke doelgroep (horeca, kantoren) en anderzijds op consumenten. De website senzatea.nl is een overkoepelende pagina. Er zijn 2 webshops gekoppeld aan deze overkoepelende pagina: shop.senzatea.nl (voor consumenten) en business.senzatea.nl (voor de zakelijke doelgroep).

We zijn erg benieuwd hoe we voor organisch zoeken (voor zoekwoorden als losse thee/verse thee/theepakketten/thee horeca/thee kantoor) beter kunnen scoren.

Wat hebben we nodig?

 • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (technisch en content)
 • Een advies met de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
 • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
 • Samengevat in een rapport/presentatie wat intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
 • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn niet onderdeel van dit project.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze website.
 • We kunnen je toegang geven tot onze Google Analytics
 • We kunnen je toegang geven tot Google Search Console.

Waarom is dit project van waarde?

De coronacrisis heeft een grote negatieve impact op de zakelijke omzet (horeca, kantoren). In deze tijd is het extra belangrijk om te kijken hoe we kansen (waaronder onze online zichtbaarheid) kunnen grijpen om lekkere thee te kunnen blijven verkopen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Senza Tea Company
Senza Tea Company

De missie van Senza Tea Company.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
📍Diemen

Bij Senza Tea Co. vinden we dat échte thee bestaat uit losse theeblaadjes. Theeblaadjes waarvan we de oorsprong kennen en die niet worden fijngemalen en opgesloten in een zakje. Losse thee is niet alleen veel lekkerder, je bespaart ook nog eens tot 94% verpakkingsmateriaal. Beter voor jou en voor de wereld.

Lees meer