Background

Strategische sessies: Kansen zakelijke markt

Profiel vrijwilliger

Een strategische business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen t.b.v. het ophalen van funding. Benodigd: ervaring met funding en strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Sales
 • Business Strategy
 • Pitch & Presentation

Organisatie in het kort

Wij halen jonge mensen in Zuidelijk Afrika uit de armoede, geven hen perspectief en dragen bij aan de ontwikkeling van het land. Dit doen we door hen studiebeurzen te geven die hun leven zal veranderen. Wij geven ze kracht, moed en de middelen om iets te gaan maken van hun leven.

 • Armoede
 • Educatie
 • Mensenrechten

Project details

💒 Reach out education

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Met jouw expertise willen we uitkomen bij nieuwe zakelijke sponsoren zodat we meer jongeren in Afrika kunnen helpen om ze perspectief in het leven te geven met onze studiebeurzen!
Teun Wolters
Geschreven door Teun Wolters van Reach out education

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Momenteel hebben we individuele kleine donoren. Om onze stichting levensvatbaar te houden en meer studenten te kunnen helpen, willen we opschalen. Daarvoor zien wij kansen op de zakelijke markt om donateurs te werven, maar zoeken nog naar de juiste strategische aanpak. Jouw expertise biedt ons de perspectieven om deze doelgroep effectief te bereiken.

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, zakelijke propositie, marketing/promotie plan, advies voor ondersteunende materialen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
 • Interne organisatie informatie (financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
 • De doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Reach out education
Reach out education

De missie van Reach out education.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

We verstrekken studiebeurzen aan middelbare scholieren en studenten in beroeps- en hoger onderwijs in Zuidelijk Afrika. Zonder onze hulp kunnen ze niet naar school, blijven ze in armoede, hebben ze weinig toekomstperspectief en/of zijn ze genoodzaakt om ongewenst te trouwen. Wij geven ze kracht, moed en de middelen om iets te gaan maken van hun leven.

Lees meer