8e33185a-93aa-45af-813e-b60d4220f096

Infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Educatie

Project details

💒 Plastic Soup Foundation

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met deze infographic motiveren we mensen om de Plastic Soup, hier en in het buitenland, tegen te gaan door o.a. Nina en Plastic Soup Foundation te steunen.
Jurjen de Waal
Geschreven door Jurjen de Waal van Plastic Soup Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Dit jaar halen we met World Cleanup Day geld op voor het goede doel; een stop van het dumpen van plastic afval in landen zoals Indonesië. Met het geld steunen we lokale jonge Plastic Helden zoals Nina en doen we onderzoek en voeren we campagne. We willen dit op een transparante en inspirerende manier laten zien en zoeken daarvoor een vormgever.

Wat hebben we nodig?

 • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.
 • We hebben een infographic nodig voor onze World Cleanup Day campagne die weergeeft waar het opgehaalde geld voor wordt ingezet.
 • Infographic wordt digitaal gebruikt op de website van World Cleanup Day (www.worldcleanupday.nl) en mogelijk in andere digitale uitingen (nieuwsbrief, socials etc.)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Feiten, weetjes & content voor infographic.
 • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.
 • De campagne loopt al, dus zouden graag op korte termijn willen schakelen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer