Kobu Agency 7Okkfhxrxnw Unsplash

Website design + Wordpress inrichten

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Pillar

Waar dragen ze aan bij?

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat Pillar betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een webdesigner die onze nieuwe website kan vormgeven en kan inrichten in Wordpress. Ervaring met het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites en het implementeren van een Wordpress CMS.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Een website geeft je als onderneming pas echt bestaansrecht en maakt je vindbaar voor het grote publiek. Het is een erg belangrijk visitekaartje van je onderneming.
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Huidige website is door mijzelf gemaakt via Jouwweb, met domeinnaam www.packofpeace.nl. Inmiddels heeft mijn onderneming een nieuwe naam gekregen en heeft een designer een huisstijl en logo gemaakt. Dit is allemaal nog niet verwerkt in de huidige website. Content van de huidige website zou grotendeels gekopieerd kunnen worden.
Het gaat hier om een relatief simpele website met beperkte functionaliteit.

Waarom is dit project van waarde?

Een goedogende, goed in elkaar stekende website met goede content is erg belangrijk in deze gedigitaliseerde wereld. Een website geeft je als onderneming pas echt bestaansrecht en maakt je vindbaar voor het grote publiek. Het is een erg belangrijk visitekaartje van je onderneming.

Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar Biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pillar
Deel op Linkedin