Daniel Korpai 2Nxugqegsoc Unsplash

Visual Design voor app in ontwikkeling

Organisatie in het kort

Pillar

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 3 - 5 weken.

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Zonder aansprekend design, geen app die gezinnen graag gebruiken! Super belangrijk dus dat het visual design passend is voor de doelgroep. Jouw bijdrage is dan ook ontzettend welkom!!

Liesbeth Verhagen

Liesbeth Verhagen

Pillar

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Het plan is om de Pillar-app in het eerste kwartaal van 2021 beschikbaar te stellen via de appstores. De komende maanden zijn dus cruciaal in de ontwikkeling van de app.

Hier zijn we naar op zoek

  • We willen graag een app ontwikkelen die zowel ouders als kinderen aanspreekt.
  • Meedenken over het design van de app en vervolgens het appdesign ook daadwerkelijk vormgeven.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Visual Designer die kan helpen met het creëren van de visuele uiting voor een app in ontwikkeling. Pre: Ervaring met app design

📲 Webdesign

Dit hebben we al in huis

  • We beschikken over wireframes en een huisstijl
  • Wij hebben een UX designer en een UX copywriter. Samen met mij kunnen ze jou van alle benodigde informatie voorzien.
  • De app die we ontwikkelen heeft gezinnen met kinderen tussen de 3 en 9 jaar als doelgroep.

Waarom is dit project belangrijk?

Samen met jou ontwikkelen we een knaller van een app, die er voor zorgt dat gezinnen die de app gebruiken meer verbinding gaan ervaren en meegenomen worden in hun persoonlijke ontwikkeling. Join the club!

Pillar
Pillar

De missie van Pillar.

👪Kind en gezin
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Lees meer

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

💛
rating-stars

"Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan."

Robin

Linda 👐 Logo + Huisstijl

9b36c521-9528-43a9-b972-7cb27be21bd6
💛
rating-stars

"Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)"

Linda

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

2a68325a-3c93-4c5f-be7b-0ced50b45d2d
💛
rating-stars

"Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had."

Jerina

Isa 👐 UX copywriter voor app

af2629a1-dea9-4e1b-92a7-c07de95e764c
💛
rating-stars

"De samenwerking met Liesbeth van Pillar was ontspannen en doelgericht. Liesbeth heeft mij een duidelijke briefing gegeven en kwam steeds (voor de voortgang) tijdig met goede feedback waar ik mee verder kon. Het werd mij al snel duidelijk dat Pillar uit een integere en idealistische koker komt. Liesbeth is daarnaast ook professioneel; ze communiceert helder, is realistisch en spreekt waardering uit. Schrijven voor zo'n goed doel, in zo'n prettige samenwerking, was dan ook mooi om te doen!"

Isa