6c7b516f-976c-4cfe-a4d5-386121a14e9e
🌱 Ik wil helpen

Video edit

Project details

💒 Pillar

🛠️ Video

⏱️ 10-20 uur in totaal

🗓️

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Met de Pillar app kunnen we zorgen voor meer verbinding tussen ouders en kinderen! Met jouw edit skills kunnen we eindelijk live gaan!
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De Pillar-App bevat allerlei verhalen. Deze verhalen zijn ingesproken door een stemactrice en een componist heeft er muziek ondergezet. Zelf heb ik video's opgenomen waarin te zien is welke beweging bij welk deel van het verhaal hoort. Deze video's hebben nog editing nodig, om een reeks aan series te maken. We missen de expertise om deze video's te editen en kunnen jouw ervaring en professionele blik daarom heel goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

 • Het maken van een serie korte edits van bestaande video's, met geluid en tekst.
 • Het gaat om 12 korte video's.

Wat hebben we al?

 • In totaal gaat het om 12 korte video's van ieder ca. 8 minuten.
 • Het audiomateriaal is gereed en ook de teksten zijn beschikbaar.
 • We hebben het After Effects bestand, waar je in kunt werken.
Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen Founder
Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

 • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
 • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
 • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

Robin
Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan.

Linda 👐 Logo + Huisstijl

Linda
Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

Jerina
Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had.

Isa 👐 UX copywriter voor app

Isa
De samenwerking met Liesbeth van Pillar was ontspannen en doelgericht. Liesbeth heeft mij een duidelijke briefing gegeven en kwam steeds (voor de voortgang) tijdig met goede feedback waar ik mee verder kon. Het werd mij al snel duidelijk dat Pillar uit een integere en idealistische koker komt. Liesbeth is daarnaast ook professioneel; ze communiceert helder, is realistisch en spreekt waardering uit. Schrijven voor zo'n goed doel, in zo'n prettige samenwerking, was dan ook mooi om te doen!