Gabe Pierce Htegtlesczk Unsplash

Video edit

Project details

💒 Pillar

🛠️ Video

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw hulp komen we weer een belangrijke stap verder in de ontwikkeling van de Pillar app. Superfijn, want met de Pillar app kunnen we zorgen voor meer verbinding tussen ouders en kinderen!
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Een onderdeel van de Pillar app zijn ouder-kind massageverhalen. Deze verhalen zijn ingesproken door een stemactrice en een componist heeft er muziek ondergezet. Zelf heb ik video's opgenomen waarin te zien is welke massagebeweging bij welk deel van het verhaal hoort. Deze video's hebben nog editing nodig, zoals audio en teksten toevoegen. We missen de expertise om deze ouder-kind massagevideo's te editen en kunnen jouw ervaring en professionele blik daarom heel goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • Het editten dat massageverhalen video's (zoals audio en teksten toevoegen).
  • Het meedenken over de vormgeving en die toepassen op de video's, om zo ouders en kinderen een aantrekkelijke, duidelijke video te kunnen bieden die hen helpt om met elkaar te verbinden.

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • In totaal gaat het om 18 korte video's van ieder ca. 8 minuten. De video's zijn al opgenomen, het audiomateriaal is gereed en ook de teksten zijn beschikbaar
Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

Robin
Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan.

Linda 👐 Logo + Huisstijl

Linda
Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

Jerina
Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had.