425c781a-2447-4da4-b5ff-8b5f339f6ee6

Presentatie coach

Organisatie in het kort

Pillar

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help jij ons met jouw kennis om onze presentatieskills te verbeteren, zodat wij potentiële investeerders een verhaal kunnen presenteren waar ze niet omheen kunnen?

Liesbeth Verhagen

Liesbeth Verhagen

Pillar

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Een goed idee is één ding, het overtuigend over de buhne brengen is een tweede. Ondanks dat we heus wel wat ervaring hebben in presenteren, is funding binnenhalen met een pitch toch wel een aparte tak van sport. Maak jij ons de topsporters van het presenteren?!

Dit willen we met jouw hulp bereiken

  • Verhaal aanscherpen neerzetten
  • Feedback krijgen op sterke en zwakke punten presentatie kwaliteiten
  • Oefenen om tot een powerstory te komen!

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met faciliteren en geven van presentaties en helder advies kan geven rondom het krachtig overbrengen van presentaties.

🙌 Pitch & Presentation

Dit hebben we nodig

  • Hulp bij het in kaart brengen van mijn sterke en zwakke punten.
  • Helpen te verbreden d.m.v. inspiratie, best practices en/of trends.
  • Training in het gebruik van bepaalde specifieke methodieken en/of tools.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.

Zo houden we straks contact

  • Advies/vragen stellen door in het echt af te spreken.
Pillar
Pillar

De missie van Pillar.

👪Kind en gezin
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Lees meer

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

💛
rating-stars

"Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan."

Robin

Linda 👐 Logo + Huisstijl

9b36c521-9528-43a9-b972-7cb27be21bd6
💛
rating-stars

"Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)"

Linda

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

2a68325a-3c93-4c5f-be7b-0ced50b45d2d
💛
rating-stars

"Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had."

Jerina

Isa 👐 UX copywriter voor app

af2629a1-dea9-4e1b-92a7-c07de95e764c
💛
rating-stars

"De samenwerking met Liesbeth van Pillar was ontspannen en doelgericht. Liesbeth heeft mij een duidelijke briefing gegeven en kwam steeds (voor de voortgang) tijdig met goede feedback waar ik mee verder kon. Het werd mij al snel duidelijk dat Pillar uit een integere en idealistische koker komt. Liesbeth is daarnaast ook professioneel; ze communiceert helder, is realistisch en spreekt waardering uit. Schrijven voor zo'n goed doel, in zo'n prettige samenwerking, was dan ook mooi om te doen!"

Isa