425c781a-2447-4da4-b5ff-8b5f339f6ee6

Presentatie coach

Project details

💒 Pillar

🛠️ Communicatie

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

Organisatie in het kort

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat Pillar betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Heeft aantoonbare ervaring met het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help jij ons met jouw kennis om onze presentatieskills te verbeteren, zodat wij potentiële investeerders een verhaal kunnen presenteren waar ze niet omheen kunnen?
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Een goed idee is één ding, het overtuigend over de buhne brengen is een tweede. Ondanks dat we heus wel wat ervaring hebben in presenteren, is funding binnenhalen met een pitch toch wel een aparte tak van sport. Maak jij ons de topsporters van het presenteren?!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar Biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.