b643ea7c-f602-4a61-8957-f9efc1a69fab (1)

Potentiële partners / donateurs lijst verzamelen

Project details

💒 Pillar

🛠️ Business development

⏱️ 4-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van (zelf)bewustzijn bij kinderen en het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een professional die kan helpen potentiële bedrijven/donateurs binnen onze doelgroep in kaart te brengen en te documenteren. Ervaring met programma's als Google Sheets of Excel.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Hoe tof als jij als professional ons wilt hebben om een goede donateurs- en partnerlijst op te stellen, waardoor het heel concreet wordt voor ons om actie te nemen!
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op dit moment is de eerste versie van de Pillar app in ontwikkeling. Deze app biedt gezinnen al waarde, maar we willen de app graag doorontwikkelen en aanvullende diensten toevoegen om gezinnen nog meer te kunnen bieden. Om dit te kunnen bekostigen, zijn we op zoek naar fondsen. Een lijst met potentiele partners en/of donateurs helpt ons hierbij ontzettend op weg!

Wat hebben we nodig?

 • Een lijst met potentiële bedrijven/donateurs die wij vervolgens zelf kunnen benaderen (bijvoorbeeld in Excel of Google Sheets).
 • Eventueel: aangevuld met contactgegevens ( Zoals: naam, email, telefoon, etc.)
 • Lijst met potentiele (samenwerkings)partners

Wat hebben we al?

 • Een goed begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Voorwaarden waaraan de lijst moet voldoen.
 • Een plek waar de data kan worden opgeslagen
Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat ons betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij. De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

 • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
 • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
 • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Professionals over Pillar

Robin 👐 Website design + Wordpress inrichten

Robin
Samenwerking was prettig :) Pillar had voldoende wireframes en designs om mee aan de slag te gaan.

Linda 👐 Logo + Huisstijl

Linda
Erg leuk om aan het begin te staan van de ontwikkeling van het merk, de merknaam, de visuele uitstraling, strategie, etcetera. En geeft een goed gevoel iemand zo van dienst te zijn :)

Jerina 👐 UX/UI design voor MVP

Jerina
Ik heb met Liesbeth heel aangenaam kunnen samenwerken. Het was fijn te merken dat ze echt veel aan de samenwerking had.