Bruno Nascimento Eo11ms0fsnk Unsplash

Missie, visie en waarden

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Pillar

Waar dragen ze aan bij?

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat Pillar betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een merkstrateeg die kan helpen met het (her)formuleren van onze missie, visie en waarden. Benodigd: Sterk in taal en kan krachtig dergelijke zaken formuleren. Heeft ervaring met merkdenken, communicatie en/of strategie.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De kern van een organisatie wordt gevormd door de missie, visie en waarden. Voor Pillar heel belangrijk dat dit goed doordacht en goed beschreven op papier komt te staan.
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

De missie, visie en kernwaarden van Pillar staan omschreven in een strategisch document, door mijzelf opgesteld een aantal maanden geleden. Inmiddels is dit document aan een update en professionaliseringsslag toe, gezien alle inzichten die ik de afgelopen maanden heb opgedaan. Deze inzichten heb ik o.a. opgedaan tijdens het doorlopen van twee pilotrondes. Zo heb ik een veel helderder beeld gekregen van de early adopter persona. Al deze informatie zou ik graag op een logische manier willen toevoegen aan dit strategische document.

Waarom is dit project van waarde?

Ik mis de expertise om tot een professioneel strategisch document te komen waarin missie, visie en waarden zijn opgenomen. Terwijl dit document de bron vormt voor vele andere documenten, van subsidie- en investeringsaanvragen tot teksten voor de website. Heel fijn en waardevol als jij met jouw professionele blik Pillar een stap verder wil brengen door creatief mee te denken en schrijven aan dit belangrijke document!

Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar Biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pillar
Deel op Linkedin