Pauline Loroy Bddcrgbjtcc Unsplash
🚀 Schrijf je in

Animatie

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Pillar

Waar dragen ze aan bij?

Bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.
Want zelfbewustzijn én een harmonieus gezinsleven waarin ruimte is om elkaar werkelijk te zien, zijn wat Pillar betreft de fundamenten voor een gelukkige, gezonde en meer verbonden samenleving. En daar dragen de mensen achter Pillar met veel liefde, inzet en enthousiasme graag aan bij.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Expertise gezocht: Een animator die goed is in het visueel vormgeven van een verhaal en dit te vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen het verhaal (creatief) aan te scherpen.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 25 tot 40 uur, binnen 3 - 6 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🚀 Schrijf je in
Op een boeiende manier kan in een korte maar krachtige animatie heel duidelijk gemaakt worden waar Pillar voor staat en wat het de gebruiker en de samenleving heeft te brengen. Beelden zeggen zoveel meer dan een lap tekst!
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pillar

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

De animatie wil ik voor meerdere doeleinden gaan gebruiken. Eerste doel is als onderdeel van de crowdfundingactie die ik in september/oktober wil openen. Daarnaast is de animatie een mooie toevoeging aan de website, om deze eigentijdser, speelser en boeiender te maken. Derde doeleinde is het inzetten van de animatie om investeerders te overtuigen dat een investering in Pillar een grote maatschappelijke waarde heeft.

Want met de animatie wil ik duidelijk maken wat de impact van het gebruik van Pillar op het individu, het gezin en de maatschappij is, zodat kijkers een duidelijk beeld krijgen van de missie en visie van Pillar: bijdragen aan een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door de persoonlijke groei en het zelfbewustzijn van kinderen te stimuleren en openheid en verbondenheid in gezinnen te laten groeien.

Waarom is dit project van waarde?

De animatie helpt ons om een flitsende crowdfundingactie op te zetten en om een boost te geven aan onze website. Daarnaast zal ik de animatie ook zeker gaan gebruiken om potentiele investeerders te kunnen overtuigen waarom het maatschappelijk gezien interessant is om te investeren in Pillar. Kortom: de animatie zal op veel verschillende manieren een enorme toegevoegde waarde opleveren voor Pillar!

Pillar
Pillar
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pillar.family
Liesbeth Verhagen
Liesbeth VerhagenFounder

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pillar Biedt ouders een steuntje in de rug door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op:
1. (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen
2. het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar.
De activiteiten zijn veelal gebaseerd op methoden waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van mensen en ze worden plug&play aangeboden aan gezinnen.

Waar ze trots op zijn

  • Bijna 200 gezinnen die tijdens twee pilotrondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pillar.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Alle enthousiaste professionals die aanhaken, omdat zij de toegevoegde waarde zien van het concept en geloven dat het een positieve impact op de samenleving gaat hebben.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pillar
Deel op Linkedin