Alora Griffiths Wx7fsaiyxk8 Unsplash
🌱 Ik wil helpen

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

 • Copywriting
 • SEO

Organisatie in het kort

Parkinson2Beat organiseert het internationale sportevenement The Parkinson Games, om geld te werven voor fundamenteel onderzoek en om mensen te leren dat sporten helpt met behouden van kwaliteit van leven. We helpen parkinson de wereld uit.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Welzijn

Project details

💒 Parkinson2Beat

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met de teksten maak je een groot verschil voor mensen met Parkinson, want we maken hen bewust dat sport groot verschil maakt voor het verbeteren van hun levenskwaliteit!
Ruud Overes
Geschreven door Ruud Overes van Parkinson2Beat

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren een 3-daags sportevent, met/voor mensen met Parkinson uit de gehele wereld. Dit met de boodschap: sport vult medicatie goed aan, het zorgt voor betere levenskwaliteit. We moeten de huidige webteksten ombouwen voor de 2023 editie van The Parkinson Games. Het moet overzichtelijker en minder complex. En daar hopen we jouw hulp bij te krijgen!

Wat hebben we nodig?

 • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige website.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).
 • Content (delen) voor de nieuwe site
 • Entry doc
Ruud Overes
Ruud Overes Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Parkinson2Beat
Parkinson2Beat

De missie van Parkinson2Beat.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Eersel

De ziekte van Parkinson is een progressieve, chronische hersenaandoening. De zenuwcellen in de ‘zwarte kern’ sterven langzaam maar zeker af. In Nederland zijn er zo’n 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Sporten kan de voortgang van de ziektesymptomen kan vertragen. We organiseren daarom het internationale sportevenement, The Parkinson Games, om gelden te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson én om mensen met Parkinson de voordelen van sport te laten ervaren. We focussen ons op inclusie, awareness van de omgeving en bij patiënt en het werven van fondsen voor fundamenteel onderzoek.

Lees meer