Faces 4

Landingspage bouwen voor actie

Project details

💒 Orange Babies

🛠️ Webdesign

Organisatie in het kort

Wij streven naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben.

  • Ontwikkelingshulp
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin

Profiel vrijwilliger

Een front-end developer die een landingspagina kan bouwen. Kan technische assets toevoegen. Kan op basis van content guidelines (wireframe) en aangeleverde huisstijl bestanden de pagina zelf opzetten. Pre: heeft affiniteit met content en design.

Beschikbaarheid

8 tot 24 uur, binnen 4 weken. Voorkeur om vanuit eigen locatie te werken.

Vanwege ons maatwerk cms zijn we beperkt in het maken mooie landingpages, tevens beschikken we zelf niet over de expertise om er zelf een te bouwen.
Geschreven door Siobhan de Haas van Orange Babies

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Vanwege ons maatwerk cms zijn we beperkt in het maken mooie landingpages, tevens beschikken we zelf niet over de expertise om er zelf een te bouwen. Deze landingspage wordt gebruikt in een awareness campagne in december om een jongere doelgroep te bereiken.

Goed om te weten.

Op 1 december is het Wereld Aids Dag. Voor ons een ontzettend belangrijke dag, omdat we dan massaal aandacht vragen voor de wereldwijde hiv-problematiek. 

Op deze dag willen we een campagne lanceren om jongeren meer informatie te geven over het krijgen van hiv én hoe dat in Afrika zit. Door het thema safe sex in te zetten, hopen we hun aandacht te pakken.

Orange Babies
Orange Babies
Czaar Peterstraat 155
1018 PH Amsterdam
orangebabies.nl
 Siobhan  de Haas
Siobhan de Haas Projectmanager Digital Marketing

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Orange Babies is een Nederlandse stichting die sinds 1999 streeft naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies initieert en ondersteunt een twintigtal projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika in gebieden waar de hiv besmettingsgraad hoog is en strijdt hiermee tegen de gevolgen én oorzaken van de hiv-epidemie.
Ook Orange Babies werkt aan de wereldwijde doelstelling: 0 nieuwe hiv-besmettingen meer in 2030.
Giften van particulieren en bedrijven, via creatieve manieren van fondsenwerving, maken het voor Orange Babies mogelijk om ons doel na te streven.

Waar ze trots op zijn

  • De afgelopen 20 jaar hebben we ervoor gezorgd dat meer dan 500.000 baby’s hiv-vrij zijn geboren
  • Jaarlijks krijgen zo’n 3000 kinderen educatie in onze projecten
  • Tienduizenden mensen zijn door ons getest op hiv
  • We werken elke dag keihard met een klein toegewijd team en weten met weinig resources, grote impact te maken in het leven van de mensen in de projecten

Professionals over Orange Babies

Krista 👐 Professioneel jaarverslag

Fijne samenwerking. Leveren de input heel duidelijk en goed aan.

Rani 👐 Teksten marketing materials

Top samengewerkt met Siobhan en leuke organisatie!