Faces 4

Creatief concept

Profiel vrijwilliger

Een creative, die een creatief concept kan bedenken en dit kan visualiseren. Bijvoorbeeld met mock-ups of schetsen.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Wij streven naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben.

  • Ontwikkelingshulp
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin

Project details

💒 Orange Babies

⏱️ Vanaf de start: 16 tot 24 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis

Help ons met een tof concept waarmee we Orange Babies (online) weer op de kaart kunnen zetten en zo de awareness (en urgentie!) omtrent de hiv-problematiek in Afrika kunnen vergroten.
 Siobhan  de Haas
Geschreven door Siobhan de Haas van Orange Babies

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

We willen graag met jou een tof concept bedenken omtrent een idee wat we hebben wat gaat over het beschermen tegen een virus (of iets anders). We missen de creativiteit, maar vooral tijd om over een dergelijk idee goed na te denken en uit te werken tot een concept waaraan we een (online) campagne kunnen hangen.

Goed om te weten. 

Iedereen beschermt zich goed tegen virussen van buitenaf, want stel dat je computer of telefoon besmet raakt en je alles kwijt bent. Maar beschermen tegen het hiv-virus, daar maken we ons niet zo druk om. Vanuit die achtergrond is een idee ontstaan om mensen op die manier bewust te maken van de nog altijd verwoestende hiv/aids-epidemie in Zuidelijk-Afrika. Want nog iedere 16 seconden raakt iemand besmet met het virus en worden er 400 baby’s per dag geboren met hiv terwijl dat niet nodig is. We willen graag een concept dat de urgentie laat zien.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Orange Babies
Orange Babies

De missie van Orange Babies.

🌏Ontwikkelingshulp
📍Amsterdam

Orange Babies is een Nederlandse stichting die sinds 1999 streeft naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies initieert en ondersteunt een twintigtal projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika in gebieden waar de hiv besmettingsgraad hoog is en strijdt hiermee tegen de gevolgen én oorzaken van de hiv-epidemie.
Ook Orange Babies werkt aan de wereldwijde doelstelling: 0 nieuwe hiv-besmettingen meer in 2030.
Giften van particulieren en bedrijven, via creatieve manieren van fondsenwerving, maken het voor Orange Babies mogelijk om ons doel na te streven.

Lees meer

Professionals over Orange Babies

Krista 👐 Professioneel jaarverslag

Krista
Fijne samenwerking. Leveren de input heel duidelijk en goed aan.

Rani 👐 Teksten marketing materials

Rani
Top samengewerkt met Siobhan en leuke organisatie!