NL Cares Nacht Van De Vrijwilliger 2

Aansprekende webtekst schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copy writer die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor een samenleving waarin we aandacht hebben voor elkaar en elkaar helpen. Wij brengen mensen uit verschillende leefwerelden samen. De ontmoetingen die plaatsvinden zorgen voor begrip en verbondenheid.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 NL Cares

⏱️ Vanaf de start: 15 tot 30 uur, binnen 2 tot 5 weken. Op locatie en/of vanuit huis.

Dit project zorgt voor een heldere positionering richting het bedrijfsleven.
Jord Huffels
Geschreven door Jord Huffels van NL Cares

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Wij missen de expertise om een goede verdiepende tekst voor het bedrijfsleven te schrijven, waaruit de waarde van een samenwerking met NL Cares blijkt. Juist het bedrijfsleven hebben wij nodig om onze missie te kunnen uitvoeren.

Goed om te weten. 

Er zijn momenteel 3 pagina’s voor bedrijven waar meer informatie te lezen is over wat wij aanbieden. Echter zijn het te algemene teksten en wordt niet echt duidelijk waarom een bedrijf met ons zou moeten samenwerken en wat dit voor hen oplevert. Daarnaast zijn de teksten ook nog niet echt geoptimaliseerd voor SEO. Graag maken wij van deze 3 pagina’s 1 ijzersterke pagina. Overige content zoals foto’s/video’s zijn aanwezig!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NL Cares
NL Cares

De missie van NL Cares.

🙂Welzijn
📍Amsterdam

NL Cares is hét platform voor flexibel vrijwilligerswerk. Wij richten ons op jonge mensen met een drukke agenda die iets voor een ander willen betekenen. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals kinderen en jongeren uit achterstandssituaties, ouderen, migranten, dak- en thuislozen en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk bij NL Cares is laagdrempelig en inspirerend. De ontmoeting met anderen verruimt je blik op de wereld. Daarnaast organiseren wij vrijwilligerswerk op maat voor bedrijven die met hun medewerkers in teamverband maatschappelijke impact willen maken.

Lees meer

Professionals over NL Cares

Martijn 👐 Aansprekende webtekst schrijven

Martijn
Vlotte communicatie, heldere afspraken en een fijne samenwerking.

Sifra 👐 Designs voor duurzaam notitieboek

Sifra
Het samenwerken verliep soepel en fijn!

Stefan 👐 Campagne huisstijl met materiaal ontwerpen

Stefan
De samenwerking was top. Het project werd helaas wegens omstandigheden in de laatste fase gecanceld.