541014ab-b145-4852-80a7-09676ce34bbd

Kennisdeling: retail en verpakkingen.

Project details

💒 NICE FRUIT POPS

🛠️ Communicatie

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

Organisatie in het kort

Wij laten zien dat lekker én goed samen kan gaan. Goed voor jou, de telers en de natuur. Hiermee bieden we ijsliefhebbers een beter alternatief binnen het ijsschap.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen retail in het specifiek met het bedenken van (effectieve) verpakkingen. Wat zijn de DO's en DONT's op het gebied van verpakking design, content en copy.

Beschikbaarheid

2 tot 6 uur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help je ons door mee te denken over internationale, duurzame en toekomstbestendige NICE verpakkingen? Voor een duurzaam alternatief in het ijsschap!
Geschreven door Elisabeth Weerman van NICE FRUIT POPS

Project­omschrijving

De inhoud van de sessie.

  • Ook ons productportfolio gaan we verbreden binnen die retailmarkt (naast fruitijs ook romige ijsjes). Voor dit project zouden we het fantastisch vinden als iemand met ervaring op het gebied van retailverpakkingen met ons mee wil kijken naar de nieuwe ontwerpen en uitgangspunten. Om zo de juiste beslissingen te kunnen maken. En om goede tips & tricks te delen: wat werkt in het retailschap en wat juist niet.

Waarom is het van waarde?

Dat je met jouw kennis licht kan schijnen op onze mogelijke blinde vlekken. Na afloop hebben we internationale retailverpakkingen die staan als een huis.

We ontwerpen sinds 2012 al onze verpakkingen zelf met onze vaste ontwerpster. We hebben ervaring op gebied van marketing en communicatie in huis. Maar GEEN ervaring op het gebied van internationale retailverpakkingen. Dus we zijn prima in staat onze merk sterk te positioneren via onze verpakkingen, maar we missen de specifieke kennis op retailniveau. Daardoor hebben we onze verpakkingen vaak tussentijds moeten aanpassen.
Wat zet je op de voorkant, wat juist niet? Maak je gebruik van iconen? etc..

NICE FRUIT POPS
NICE FRUIT POPS
Weesperzijde 80 G
1091 EJ Amsterdam
NICE FRUIT POPS
Elisabeth Weerman
Elisabeth WeermanMede-oprichter en Creative

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij zijn NICE en we maken de lekkerste biologische ijsjes van uitsluitend pure ingrediënten en fruit van zo dichtbij mogelijk.
Onze ingrediënten vind je groot vermeld op de verpakking, zodat jij direct ziet wat je eet.
Kunstmatige toevoegingen vinden we niet lekker, die zal je dan ook niet tegenkomen in onze ijsjes.
We zijn ijspioniers en altijd op zoek naar de meest natuurlijk manier om ijs te maken.
Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt.

Waar ze trots op zijn

  • We hebben miljoenen ijsjes gemaakt van uitsluitend biologische pure ingredienten. Goed voor de mens, de telers en de natuur.
  • NICE investeert sterk in het product en heeft in de afgelopen jaren nooit consessies gedaan t.o.v. kwaliteit of onze waarden.
  • Ons ijs wordt in een energieneutrale ijsfabriek gemaakt.

Professionals over NICE FRUIT POPS

Eva 👐 Kennisdeling: retail en verpakkingen.

Het was heel leuk om NICE te helpen met hun nieuwe verpakkingen! De samenwerking verliep soepel, de communicatie was duidelijk en het is fijn dat ik ze volgens mij goed heb kunnen helpen met mijn skills