a5cec504-9eb4-4a17-a445-dd3701953d94
🚀 Schrijf je in

Tijdelijk teamlid gezocht: Marketing & Social

Wie kan je helpen?

Nicky Kreté
Nicky Kreté
NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
NewBees

Waar dragen ze aan bij?

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Mensenrechten
  • Innovatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een hand-on marketing en communicatie specialist die aansprekende content kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: heeft allround ervaring met content creatie; social media kanalen, blogs, nieuwsbrieven, etc. Pre: iemand die het leuk vindt om (strategisch) mee te denken.

Beschikbaarheid

Uren: 4 tot 8 uur per week (flexibel in te richten). Duur: 3 maanden. Start: mid oktober tot februari.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

🚀 Schrijf je in
Wil jij bijdragen aan een inclusieve samenleving in een snelgroeiende, energieke organisatie waar je echt het verschil kan maken? Join ons team voor een 3 maanden!
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Vanwege zwangerschapsverlof is degene verantwoordelijk voor alle (online) marketing en communicatie 3 maanden afwezig van mid oktober tot februari. Inclusief overdracht zijn we op zoek naar iemand die haar taken gedurende deze periode kan overnemen. Voornaamste taak zijn het schrijven en uitzetten van de social media posts.

We plaatsen de posts op LinkedIn en Facebook. Meer inhoudelijke posts zoals blogs of artikelen worden ook op de website geplaatst

Waarom is dit project van waarde?

NewBees gelooft in talent. In een samenleving waar iedereen de kans krijgt om talent te benutten. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Wij bereiden nieuwkomers voor op een baan: op een plek in de samenleving. De organisatie loopt over van rijke en impactvolle verhalen die het verdienen om door meer mensen gehoord te worden. Daar kun jij ons bij helpen.

NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
Nicky Kreté
Nicky Kreté

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben een heel leuk en divers team (we werken in teams die voor 50% uit nieuwkomers bestaan) en hebben het altijd heel gezellig;
  • Wij meten onze impact en voegen EUR10k waarde toe voor elke deelnemer die ons traineeship doet;
  • Wij hebben een innovatief online platform dat ons helpt matches te maken;
  • Wij werken op 8 plekken door heel Nederland.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor NewBees
Deel op Linkedin