a5cec504-9eb4-4a17-a445-dd3701953d94

Tijdelijk teamlid gezocht: Marketing & Social

Profiel vrijwilliger

Een hand-on marketing en communicatie specialist die aansprekende content kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: heeft allround ervaring met content creatie; social media kanalen, blogs, nieuwsbrieven, etc. Pre: iemand die het leuk vindt om (strategisch) mee te denken.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Mensenrechten
 • Innovatie

Project details

💒 NewBees

⏱️ Uren: 4 tot 8 uur per week (flexibel in te richten). Duur: 3 maanden. Start: mid oktober tot februari.

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Wil jij bijdragen aan een inclusieve samenleving in een snelgroeiende, energieke organisatie waar je echt het verschil kan maken? Join ons team voor een 3 maanden!
Nicky Kreté
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Vanwege zwangerschapsverlof is degene verantwoordelijk voor alle (online) marketing en communicatie 3 maanden afwezig van mid oktober tot februari. Inclusief overdracht zijn we op zoek naar iemand die haar taken gedurende deze periode kan overnemen. Voornaamste taak zijn het schrijven en uitzetten van de social media posts.

We plaatsen de posts op LinkedIn en Facebook. Meer inhoudelijke posts zoals blogs of artikelen worden ook op de website geplaatst

Wat hebben we nodig?

 • Verantwoordelijk voor alle (online) marketing en communicatie voor een periode van 3 maanden, zie hieronder:
 • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
 • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons voornamelijkste social media kanaal.
 • Je krijgt volledige toegang tot onze social media accounts om onze deze te beheren, binnen onze social media strategie.
 • Wanneer nodig: Up to date houden van de website (evenementen en vacatures on- en offline halen) en versturen van nieuwsbrief

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie social media account
 • Een social media strategie (input en nieuwe leveren mag zeker)
 • Missie en visie document
 • Doelgroepomschrijving
 • We hebben veel impactvolle verhalen/content waar we wat mee kunnen!

Waarom is dit project van waarde?

NewBees gelooft in talent. In een samenleving waar iedereen de kans krijgt om talent te benutten. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Wij bereiden nieuwkomers voor op een baan: op een plek in de samenleving. De organisatie loopt over van rijke en impactvolle verhalen die het verdienen om door meer mensen gehoord te worden. Daar kun jij ons bij helpen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!