Myriam Jessier Cely Esswgu Unsplash

SEO website optimalisatie

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die kan helpen met het formuleren van een SEO-strategie en ervaring heeft met het betreffende vakgebied. Pre: ervaring met het uitvoeren van SEO-optimalisatie zoals keywords en metatags.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Mensenrechten
 • Innovatie

Project details

💒 NewBees

⏱️ 10-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise kunnen we onze doelgroepen digitaal nog beter bereiken, en zo samen met gemeenten, organisaties en newbies, ons inzetten voor een inclusieve maatschappij.
Iris Timmermans
Geschreven door Iris Timmermans van NewBees

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Momenteel zijn we bezig met het actualiseren van onze website. Uiteraard kan dit niet zonder een goede SEO-optimalisatie. We zoeken iemand die ons zowel adviseert in strategie (wat moeten we doen, waarom, keywords etc) als de SEO-optimalisatie doorvoert op onze website en pagina’s.

Wat hebben we nodig?

 • Een SEO-strategie voor onze doelgroepen, om vindbaarheid website te vergroten.
 • Hulp met het inspelen op relevante keywords.
 • Uitvoering van de SEO-strategie en optimalisatie op website.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een website :-)
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie document.
 • Doelstellingen.
 • Huisstijl.
 • Customer Journeys.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!