2bd030c3-bf63-428e-907d-e8d1a1343aea

Een project manager (digital)

Wie kan je helpen?

Nicky Kreté
Nicky Kreté
NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
NewBees

Waar dragen ze aan bij?

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Mensenrechten
  • Innovatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een project manager die ervaring heeft met het realiseren van digitale producten (website, app, etc.). Sterk in organiseren en communiceren. Heeft ervaring met het opzetten van een project van kick-off tot livegang.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

NewBees gelooft in een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Wij matchen vluchtelingen met werkervaringsplekken zodat geen talent onbenut wordt gelaten.
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

NewBees gelooft in de kwaliteit van haar product en kan in een impactanalyse de toegevoegde waarde voor deelnemers en de samenleving bewijzen. Om ook op operationeel gebied te laten zien dat onze standaarden hoog zijn, gaat NewBees een keurmerk aanvragen in het veld van maatschappelijke organisaties. Daarom zoeken wij een projectmanager die de benodigde documentatie kan verzamelen en organiseren om deze aanmelding succesvol te laten verlopen.

Waarom is dit project van waarde?

Wij geloven in de kwaliteit van ons product, maar dit keurmerk helpt ons de kwalititeitsstempel te krijgen die het verdient.

Nicky Kreté
Nicky Kreté

Meer weten?

NewBees
Chris Lebeaustraat 4
1062DC Amsterdam
NewBees
Nicky Kreté
Nicky Kreté

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben een heel leuk en divers team (we werken in teams die voor 50% uit nieuwkomers bestaan) en hebben het altijd heel gezellig;
  • Wij meten onze impact en voegen EUR10k waarde toe voor elke deelnemer die ons traineeship doet;
  • Wij hebben een innovatief online platform dat ons helpt matches te maken;
  • Wij werken op 8 plekken door heel Nederland.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor NewBees
Deel op Linkedin