2bd030c3-bf63-428e-907d-e8d1a1343aea

Een project manager (digital)

Profiel vrijwilliger

Een projectmanager die sterk is in organiseren en communiceren. Benodigd: ervaring met het opzetten van een project van kick-off tot live-gang.

Ervaring met:

 • Project management

Organisatie in het kort

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Mensenrechten
 • Innovatie

Project details

💒 NewBees

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

NewBees gelooft in een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Wij matchen vluchtelingen met werkervaringsplekken zodat geen talent onbenut wordt gelaten.
Nicky Kreté
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

NewBees gelooft in de kwaliteit van haar product en kan in een impactanalyse de toegevoegde waarde voor deelnemers en de samenleving bewijzen. Om ook op operationeel gebied te laten zien dat onze standaarden hoog zijn, gaat NewBees een keurmerk aanvragen in het veld van maatschappelijke organisaties. Daarom zoeken wij een projectmanager die de benodigde documentatie kan verzamelen en organiseren om deze aanmelding succesvol te laten verlopen.

Wat hebben we nodig?

 • Een projectmanager een nieuwe project in goede banen kan leiden
 • Kan helpen met het project plan (planning, samenwerkingsvorm, deadlines)
 • Bewaker van overzicht, progressie en het realiseren van het resultaat.
 • Kan helpen met het opzetten (van kick-off tot livegang).
 • We zoeken een projectmanager die ons kan helpen met de aanvraag van een keurmerk in het veld van maatschappelijke organisaties.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
 • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser)

Waarom is dit project van waarde?

Wij geloven in de kwaliteit van ons product, maar dit keurmerk helpt ons de kwalititeitsstempel te krijgen die het verdient.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!