c0fd7a65-c09f-44c0-9df8-fd5fb0dcde0c

AVG Coach

Profiel vrijwilliger

Een legal specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde legal thema's.

Ervaring met:

  • Legal

Organisatie in het kort

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan, die welzijn en arbeidsfitheid verbeteren.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Mensenrechten
  • Innovatie

Project details

💒 NewBees

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

NewBees gelooft in een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Wij begeleiden en matchen vluchtelingen naar werk dat bij hun past, zodat we geen talent onbenut laten.
Nicky Kreté
Geschreven door Nicky Kreté van NewBees

Project­omschrijving

Goed om te melden.

NewBees werkt met veel verschillende stakeholders. Deelnemers vertrouwen ons bijvoorbeeld met hun informatie en talent. Veel grote en kleine fondsen en overheden investeren in ons werk om dat talent de ruimte te geven zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Om goed te organiseren welke informatie wel en niet gedeeld mag worden met welke partijen en welke uitzonderingen overheidsinstanties bijvoorbeeld genieten m.b.t. AVG, zoekt NewBees een AVG specialist. Wij willen namelijk de privacy van onze deelnemers maximaal beschermen.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 1 jaar ervaring en ik heb dus enige basiskennis van dit vakgebied.

We zijn op zoek naar AVG advies. Voor ons HRM systeem hebben we daar enige ervaring mee, maar wat we wel en niet kunnen delen met stakeholders niet.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees bereidt nieuwkomers, vluchtelingen, voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Hiervoor hebben we een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. Op deze manier combineren we slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch. Zo brengen we dagelijks mensen samen, met de toewijding en inzet van ons divers netwerk.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!