46577909-6712-4d9a-939c-e895b3922f30

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Wij zijn hét jongerennetwerk van Gouda. Netwerk Samen voor Goud investeert in een Goudse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Jongeren zetten zich met plezier in! Wij zorgen voor meer maatschappelijke impact door betrokken jongeren in te zetten voor minder eenzaamheid en meer verbondenheid in de stad.

  • Welzijn

Project details

💒 Netwerk Samen voor Goud

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Een mooi beeld zegt meer dan duizend woorden! Dankzij jouw hulp kunnen wij onszelf beter presenteren om meer impact te maken voor jongeren in Gouda.
Sarah Looijen
Geschreven door Sarah Looijen van Netwerk Samen voor Goud

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn bezig met het professionaliseren van onze uitstraling, o.a. via een nieuwe website. We hebben beeldmateriaal nodig om ons team professioneel te presenteren en partners een duidelijk beeld te geven van onze werkzaamheden. Kun jij ons hiermee helpen? Dan ontvangen we je met open armen :).

Wat hebben we nodig?

  • Foto's van de volgende onderdelen: teamfoto's, portretfoto's en sfeerimpressie van een van onze jongerenactivieiten, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: in Gouda.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kunnen alle foto's in een middag genomen worden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Jongeren van nu zijn de steunpilaren van de toekomst, zij geven de Goudse samenleving kleur. Wij helpen jongeren maatschappelijke impact maken voor kwetsbare Gouwenaren. Naast het koppelen van hulpvragen aan jongeren, denken wij ook mee aan het creëren van bewustwording en het enthousiasmeren van jongeren om klaar te staan voor anderen. Hiervoor verzorgen wij graag een gastles of presentatie.

Lees meer