665d62fb-3085-4a9d-abc5-f041b72e5043
🌱 Help deze organisatie

Legal Coach

Profiel vrijwilliger

Een legal specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde legal thema's.

Ervaring met:

  • Juridisch advies

Organisatie in het kort

Marvy Green brengt de stad en natuur meer in balans. Door producten en tools aan te reiken helpen we individuen grootse impact maken. Samen zorgen we ervoor dat mens, dier en gebouwde omgeving één ecosysteem worden.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Marvy Green

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Stad & natuur in balans: we werken lokaal aan maximale natuur in steden zonder winstoogmerk. Dit doen we voor versterking van de biodiversiteit, plezier en gezondheid.
Winfried de Coo
Geschreven door Winfried de Coo van Marvy Green

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Groen². We werken aan maximale groene impact zonder winstoogmerk. Onze aanpak is per stad hyper lokaal. We kopen zoveel mogelijk in de stad in, verkopen en werken samen met bewoners en bedrijven. Met onze inkomsten maken we de stad nog groener door groen te doneren aan bewoners of instellingen.

We willen gaan naar een Marvy Green vergroeningswinkel in steden wereldwijd, bij voorkeur nog steeds vanuit 1 Stichting en nationale BV's. We hebben geen medewerkers, alleen medeondernemers met aandeel in de impact: we betalen mensen wanneer er winst is. Als mensen vergoed worden voor hun geleverde toegevoegde waarde willen we de overige winst gebruiken voor investeren in onze missie: groene steden / natuur & stad in balans. Bijvoorbeeld door het doneren van groene daken geveltuinen aan bewoners/instellingen die dat niet kunnen betalen. We zijn nu 1 winkel in Rotterdam en 1 twee-talige webshop.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Winfried de Coo
Winfried de Coo Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Marvy Green
Marvy Green

De missie van Marvy Green.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Rotterdam

Marvy Green vergemakkelijkt en stimuleert groen leven in de stad. Met ons groene collectief in Rotterdam Noord zetten wij ons in voor een meer leefbare omgeving en het meer in balans brengen van stad en natuur. We maken vergroening laagdrempelig en laten inwoners van de stad zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om bij te dragen aan de biodiversiteitsherstel en klimaatadaptatie.

Lees meer

Professionals over Marvy Green

Guus 👐 UX Audit

Guus
Lieke is erg betrokken bij het project. De communicatie is fijn waarin je samen afspraken maakt over de verwachtingen. Je voelt de waardering voor het meedenken met Marvy Green. Ze staan open voor nieuwe ideeën om de volgende stap te zetten!

Esther 👐 Video

Esther
Lieke is een prettig persoon om mee samen te werken en ze zet zich in voor een groenere samenleving

Rob 👐 Gezocht: Webdeveloper voor Custom website

Rob
Stad en natuur in balans. Wat een mooi doel en dat gedragen door een prachtig team. Ik heb heel veel respect voor de inzet, het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van Winfried en Lieke. Voor mij was het dan ook een feestje om aan de website van Marvy Green te mogen werken.

Geanne 👐 Brochure design

Geanne
Lieke is een enthousiaste ondernemer met mooie ambities, leuk om samen mee te werken!

Anouk 👐 Windzeil ontwerpen voor marktkraam

Anouk
Ik vond het leuk om voor Marvy Green het windzeil te ontwerpen. Na een korte en open briefing heb ik verschillende ontwerpen gemaakt en deze voorgesteld. In dit proces werd het voor hen steeds duidelijker welke richting zij op wilden en heb ik hen geholpen dit te realiseren. Ze gaven steeds fijne en duidelijke feedback. Het hele traject duurde uiteindelijk wat langer door vakanties, ziektes en drukte bij mijn eigen baan, maar ik denk dat we beide erg tevreden zijn met het resultaat.