f05bc5cf-64b8-4aee-95e9-6c142ba95c95

Illustraties

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die (zelf gecreëerde) illustraties kan maken voor communicatie uitingen, binnen de huisstijl van de organisatie, voor verschillende kanalen (zoals print, online en/of merchandise).

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Marvy Green brengt de stad en natuur meer in balans. Door producten en tools aan te reiken helpen we individuen grootse impact maken. Samen zorgen we ervoor dat mens, dier en gebouwde omgeving één ecosysteem worden.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Marvy Green

⏱️ 24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Jouw illustraties kunnen ons enorm helpen met het beter uitleggen van onze visie, onze producten zoals kant-en-klare balkonbakken, en de impact die wij willen maken met groen in de stad.
Lieke van Wilpen
Geschreven door Lieke van Wilpen van Marvy Green

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben moeite met het visueel maken van de impact die wij (willen) maken. Daarnaast vinden onze bezoekers/klanten onze visie en producten niet duidelijk genoeg. We willen het meer begrijpbaar en laagdrempelig maken door mooie illustraties te gebruiken, zodat impact maken ook gemakkelijker wordt. We hebben daarnaast advertentie budget (gekregen) om één van onze producten (balkonbakken) uit te lichten en meer naamsbekendheid te genereren. We zoeken jouw illustratie talent om enkele illustraties rondom onze visie ''stad en natuur in balans'' te maken!

Wat hebben we nodig?

  • Illustraties die duidelijk de impact weergeven van onze visie (stad en natuur in balans), die te gebruiken zijn voor communicatie-uitingen in bijvoorbeeld print, online en/of merchandise.
  • Specifieke illustraties voor campagne gericht op kant-en-klare balkonbakken die worden ingezet als Google Display Ads.
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.
  • Oplevering in benodigde format van de drukker (waarschijnlijk JPG, PNG, PDF .Ai of EPS).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een globaal idee waarvoor de illustratie gebruikt zal worden.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Marvy Green
Marvy Green

De missie van Marvy Green.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Rotterdam

Marvy Green vergemakkelijkt en stimuleert groen leven in de stad. Met ons groene collectief in Rotterdam Noord zetten wij ons in voor een meer leefbare omgeving en het meer in balans brengen van stad en natuur. We maken vergroening laagdrempelig en laten inwoners van de stad zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om bij te dragen aan de biodiversiteitsherstel en klimaatadaptatie.

Lees meer

Professionals over Marvy Green

Guus 👐 UX Audit

Guus
Lieke is erg betrokken bij het project. De communicatie is fijn waarin je samen afspraken maakt over de verwachtingen. Je voelt de waardering voor het meedenken met Marvy Green. Ze staan open voor nieuwe ideeën om de volgende stap te zetten!

Esther 👐 Video

Esther
Lieke is een prettig persoon om mee samen te werken en ze zet zich in voor een groenere samenleving