bdb38ba3-4144-417a-9863-89b61943f3e4

Google Analytics uitleg, set-up en training.

Organisatie in het kort

MAEX

Er zijn enorm veel problemen in de samenleving die maatschappelijke organisaties willen oplossen. Wij steunen hen met een financiële bijdrage, zodat ze nog meer impact kunnen maken in de samenleving. We geven inzicht in hun impact, en nodigen fondsen, bedrijven en overheden uit hen te ondersteunen in hun professionalisering.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Welzijn

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jouw kennis van Google Analytics kan ons helpen een meer gebruiksvriendelijke en informatieve website te creëren, waardoor we de impact van maatschappelijke initiatieven effectiever kunnen traceren en versterken.

Leonard Sip

Leonard Sip

MAEX

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We streven naar een beter begrip van het gedrag van onze websitebezoekers om onze online aanwezigheid te optimaliseren en daarmee onze ondersteuningsmogelijkheden te verbeteren. Ben jij de expert die MAEX kan helpen om onze digitale aanwezigheid te verstevigen en onze maatschappelijke impact te verhogen? Meld je aan en zet je vaardigheden in voor een goed doel!

Hier zijn we naar op zoek

  • Setup van Google Analytics voor gedetailleerd inzicht in bezoekersstromen op onze website, blog en social media kanalen.
  • Analyse van verkeersbronnen en identificatie van punten waar bezoekers afhaken.
  • Exclusie van IP-adressen van werknemers uit de data om een zuiver beeld te krijgen van externe bezoekers.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: kennis van online marketing en data systemen en ervaring met Google Analytics en Tag Manager.

💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Toegang tot onze website en bestaande digitale tools.
  • Een webbeheerder die assisteert bij technische implementaties.
  • www.socialhandprint.com

MAEX
MAEX

De missie van MAEX.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Er is enorm veel energie in de samenleving om grote maatschappelijke problemen op te lossen. Deze initiatieven zijn erg waardevol voor de samenleving, maar worden vaak nog niet voldoende ondersteund. MAEX helpt buurtinitiatieven, bewonerscollectieven en sociale ondernemingen met het meten van hun social impact, met een eigen creëerde tool: de Social Handprint. Ook hebben wij de MAEX Impuls, een ‘innovatief fonds concept’ waaraan bedrijven, overheden en fondsen hun financiële bijdragen kunnen leveren. Met als gezamenlijk doel de organisatiekracht van maatschappelijke initiatieven snel te versterken.

Lees meer

Professionals over MAEX

♾ Myrte 👐 Advies over Persona's

9159c30a-b214-4d9c-9577-ddabf2e5a3c5 (2)
💛
rating-stars

"Wat een heerlijk enthousiast team van betrokken en gedreven mensen. Iedereen werkt hier keihard om impact meetbaar, zichtbaar en bereikbaar te maken voor initiatieven en het bedrijfsleven. Door samen te werken aan de vertaalslag naar strategie, marketing, sales en communicatie, hebben we hiermee een flink aantal mooie stappen gezet samen. "

♾ Myrte