74ec71de-910f-4636-8fa3-ce1a7e3fbdaf
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Call: 1 uur advies: Data specialist

Organisatie in het kort

Stichting het Uitwijkteam

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Snel en simpel oplossingen zoeken, om vastgelopen/probleem situaties van mensen vlot te trekken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Kind en gezin
💛 Armoede

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

Heb je ervaring met Wix en Strato? Wij staan voor een uitdaging met onze Wix-website en Strato-email die gekoppeld zijn. Er is een fout opgetreden met een veiligheidscertificaat, waardoor we geen e-mails meer kunnen versturen naar Gmail-gebruikers zonder een foutmelding te krijgen. We hebben dringend hulp nodig om dit probleem op te lossen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🧐 Data & Analyse
💼 Google Analytics

Extra achtergrondinformatie

We hebben specifiek advies nodig over een veiligheidscertificaatfout die onze e-mailcommunicatie blokkeert. Kun jij ons telefonisch adviseren en helpen de juiste stappen te zetten om dit probleem op te lossen?

maria wijnmaalen
maria wijnmaalen Oprichter
Stichting het Uitwijkteam
Stichting het Uitwijkteam

De missie van Stichting het Uitwijkteam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Wij ondersteunen maatschappelijke ondernemers met raad en daad, om hun cliënten efficiënter en sneller te helpen in crisissituaties en stabiliteit te ondersteunen.

Samenwerken en delen van elkaars netwerk, informatie, tijd en geld zorgt voor betere zorg, minder gedoe en snellere oplossingen.

Lees meer