280776631 408564417946475 4560494422386556211 N

Communicatie Ondersteuning en Advies

Profiel vrijwilliger

Een copywriter of communicatie specialist die ons kan helpen bij het schrijven van verschillende teksten en sparren over ideeën voor een nieuwe campagne. Benodigd: ervaring met campagneconcepten en het schrijven van de benodigde teksten.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Wij bieden betrouwbare voorlichting en maken onderzoek mogelijk.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Maag Lever Darm Stichting

⏱️ 4 tot 8 uur per week voor 1 maand

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise binden we meer deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker en brengen zo meer geld binnen in de strijd tegen spijsverteringsziekten
Sandra Vrakking
Geschreven door Sandra Vrakking van Maag Lever Darm Stichting

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is onze droom. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Met ons fietsevenement, de Zuiderzee Klassieker, halen deelnemers op een actieve manier geld op voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. We zien een kans om meer deelnemers aan de Zuiderzee Klassieker te binden met een campagne en hebben ook genoeg toffe ideeën. We willen graag met jou sparren hierover zodat we alles eruit kunnen halen wat erin zit. En het zou daarnaast geweldig zijn als je ons bij deze campagne kunt helpen met verschillende teksten te schrijven!

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning bij het maken van communicatie content, voor een periode van 1 a 1,5 maand, voor minimaal 4 uur per week.
  • Sparren over de ideeën die we hebben om deelnemers te werven en daarbij het aandragen van tips en tricks vanuit jouw expertise.
  • Het schrijven van verschillende teksten voor onze communicatieactiviteiten, zoals: social posts, nieuwsbrieven, interviews, etc.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een communicatiemedewerker die inhoudelijk betrokken is bij de campagne.
  • Budget voor wervingskosten.
  • Doelgroepsomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Maag Lever Darm Stichting
Maag Lever Darm Stichting

De missie van Maag Lever Darm Stichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Wist je dat twee miljoen (!) Nederlanders dagelijks kampen met schaamte, angst, onmacht en lichamelijk ongemak door spijsverteringsaandoeningen? Dit zijn bijvoorbeeld mensen met PDS, darmkanker, coeliakie en ziekte van Crohn. Voor hen werken wij als MLDS dagelijks aan oplossingen. Dit doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor gezondheid en kwaliteit van leven: "Een gezonde spijsvertering voor iedereen", is de droom van de Maag Lever Darm Stichting.

Lees meer