27f0fe4a-37b4-41ba-aed9-1ff2499b2845
🌱 Ik wil helpen

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

De eeuwenoude bacteriële ziekte lepra ontwricht nog steeds miljoenen levens door lichamelijke verminkingen en sociale uitsluiting. De Leprastichting werkt aan een wereld zonder lepra. Het moet en het kan!

  • Ontwikkelingshulp
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Leprastichting

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

"Wat niemand zoekt, wordt zelden gevonden." - Johann Heinrich Pestalozzi. We willen graag met jouw hulp gevonden worden zodat we lepra definitief tot halt kunnen roepen!
Leonie de Vries
Geschreven door Leonie de Vries van Leprastichting

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een zoekwoordenanalyse laten uitvoeren voor onze internationale website nlrinternational.org en daaruit blijkt dat we slecht scoren op de woorden waarom mensen zoeken, en dat we vooral gevonden worden via Google door mensen die heel specifiek ons zoeken. We hebben en kunnen veel content delen op de website die ons ook vindbaar moet maken via Google op algemene zoektermen i.v.m. lepra.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We hebben reeds een zoekwoordenanalyse uitgevoerd die als basis kan dienen voor het schrijven van aansprekende Engelstalige teksten over lepra (bestrijding).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
Leonie de Vries
Leonie de Vries Online marketeer

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Leprastichting
Leprastichting

De missie van Leprastichting.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Een wereld zonder lepra. Het moet en het kan. Maar helaas worden jaarlijks nog steeds meer dan 200.000 mensen getroffen door deze ziekte. Met ruim 50 jaar ervaring werken we aan een wereld zonder lepra en een wereld zonder ernstige lichamelijke en psychische klachten als gevolg van lepra. Door tijdige behandeling én preventie, voorkomen we nieuwe besmettingen. Zo kunnen we in 2040 de eeuwenoude ziekte lepra definitief een halt toeroepen.

Lees meer

Professionals over Leprastichting

Bryan 👐 Growth Hacking Coach

Bryan
Leuk team, dat nieuwe stappen wilt maken in hun marketing strategie