Bill Oxford Oxghu60nwxu Unsplash

Professionele Powerpoint template

Project details

💒 Lawyers for Lawyers

🛠️ Grafisch design

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor een vrije en onafhankelijke advocatuur. In alle uithoeken van de wereld. Waar de rechten en vrijheid van advocaten onder druk staan, komen wij in actie! Wij verbinden van advocaten die voor hun werk worden bedreigd of vervolgd, met hun collega's in Nederland.

 • Mensenrechten

Profiel vrijwilliger

Een professional die een PowerPoint template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele presentaties zelf samengesteld kunnen worden.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn.
Geschreven door Leroy Niekoop van Lawyers for Lawyers

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Als Lawyers for Lawyers geven wij regelmatig presentaties aan studenten en groepen van advocaten. Nu maken wij nog gebruik van verschillende templates, maar ons doel is om een professionele template voor onze Powerpoint te hebben die door onze medewerkers kan worden gebruikt, om zo onze herkenbaarheid te vergroten!

Wat hebben we nodig?

 • Een Powerpoint theme van onze organisatie, binnen onze huisstijl.
 • Een set aan voorbeeld slides die wij vervolgens zelf kunnen inrichten.

Wat hebben we al?

 • Huisstijl (logo, huisstijl en lettertypes).
 • Powerpoint geïnstalleerd op onze apparaten.

Waarom is dit project van waarde?

Dit project helpt om de herkenbaarheid van Lawyers for Lawyers te vergroten tijdens de vele presentaties die wij door het hele land geven. Als Lawyers for Lawyers streven wij naar een professionele uitstraling en daar zou een mooi template een grote bijdrage aan kunnen leveren!

Lawyers for Lawyers
Lawyers for Lawyers
Nieuwe Achtergracht 164
1018WV Amsterdam
Lawyers for Lawyers
Leroy Niekoop
Leroy Niekoop

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Een vrije en onafhankelijke advocatuur, voor iedere advocaat, waar ook ter wereld. Lawyers for Lawyers is een onafhankelijk netwerk van advocaten voor advocaten. Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn. Zo verdedigen we samen de rule of law.

Waar ze trots op zijn

 • In 2019 hebben wij 165 advocaten in 27 landen gesteund.
 • Met een klein team creëren we een grote output.
 • We hebben meer dan 60 gemotiveerde advocaat-vrijwilligers.
 • Voor de #FreeTheLawyers-campagne heeft Lawyers for Lawyers de gevallen belicht van zeven moedige advocaten die ten onrechte zijn veroordeeld wegens het handhaven van de rechtsstaat.
 • Advocaten in Turkije die worden vervolgd hebben ons meermaals laten weten dat onze aanwezigheid als waarnemers bij zittingen in processen tegen hen, hen moed geeft door te gaan.
 • We publiceren rapporten en vestigen de aandacht op advocaten die voor hun werk in de gevangenis zijn beland.

Professionals over Lawyers for Lawyers

Thomas 👐 Infographic

Communicatie, feedback was erg duidelijk en planning van het project was tevens goed haalbaar

Neeske 👐 Brochure design

Het was een zeer prettig contact en hebben we de brochure op een mooie manier afgerond. Ze mogen mij volgende keer wederom benaderen. Dank je wel Leroy en Sophie.

Jaymi 👐 Professionele Powerpoint template

Het was heel prettig samenwerken. Goede afspraken kunnen maken over proces, waardoor het project soepel is verlopen. De input was altijd op tijd en volledig. Het voelde echt als samen dit project doen.

Elisabeth 👐 Illustraties

Het was en is een super samenwerking met LawyersforLawyers, perfect match!

Koen 👐 Impact verhalen

Fijn om mee samen te werken. Staan open voor feedback over communicatie en werken dit uitstekend door! Reageren snel en geven ook constructieve feedback. Toffe organisatie met een belangrijke missie!