1c4f156d-499a-47d9-b7ff-21680c396efc
🚀 Schrijf je in

Illustraties

Wie kan je helpen?

Leroy Niekoop
Leroy Niekoop
Lawyers for Lawyers
Nieuwe Achtergracht 164
1018WV Amsterdam
Lawyers for Lawyers
Lawyers for Lawyers

Waar dragen ze aan bij?

Wij zetten ons in voor een vrije en onafhankelijke advocatuur. Waar de rechten en vrijheid van advocaten onder druk staan, komen wij in actie.

  • Mensenrechten

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een grafisch designer die (zelf gecreëerde) illustraties kan maken voor communicatie uitingen, binnen de huisstijl van de organisatie. Te gebruiken in verschillende kanalen zoals print, online en/of merchandise.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 3 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Help ons om bewustzijn te creëren van het werk van dappere internationale vrouwelijke advocaten die zich inzetten voor mensenrechten en draag om deze manier je steentje bij aan de viering van Internationale Vrouwendag 2021.
Geschreven door Leroy Niekoop van Lawyers for Lawyers

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Internationale vrouwendag wordt jaarlijks gevierd op 8 maart. Op deze dag worden sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen gevierd. In het jaar 2021 wilt Lawyers for Lawyers graag bijdragen aan de viering van deze dag. Dit willen wij doen in een vorm van een podcast in de aanloop naar internationale vrouwendag. Wij zullen in totaal 6 podcasts publiceren met 6 internationale vrouwelijke advocaten. Voor de promotie van deze podcasts hebben wij de verschillende illustraties nodig.

Waarom is dit project van waarde?

Samen met jou kunnen wij aandacht vragen voor de uitdagingen waar vrouwelijke advocaten in landen zoals Iran en Venezuela mee te maken hebben. Wij missen de expertise om zelf illustraties te ontwikkelen en zijn daarom opzoek naar jou!

Leroy Niekoop
Leroy Niekoop

Meer weten?

Lawyers for Lawyers
Lawyers for Lawyers
Nieuwe Achtergracht 164
1018WV Amsterdam
Lawyers for Lawyers
Leroy Niekoop
Leroy Niekoop

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Een vrije en onafhankelijke advocatuur. Voor iedere advocaat. Waar ook ter wereld. Lawyers for Lawyers is een onafhankelijk netwerk van advocaten voor advocaten. Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn. Zo verdedigen we samen de rule of law.

Waar ze trots op zijn

  • In 2019 hebben wij 165 advocaten in 27 landen gesteund.
  • Met een klein team creëren we een grote output.
  • We hebben meer dan 60 gemotiveerde advocaat-vrijwilligers.
  • Advocaten die in moeilijke omstandigheden moeten werken voelen zich door ons gesteund, bijvoorbeeld: advocaten in Turkije die worden vervolgd hebben ons meermaals laten weten dat onze aanwezigheid als waarnemers bij zittingen in processen tegen hen, hen moed geeft door te gaan.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Lawyers for Lawyers
Deel op Linkedin