9c280004-caaf-4b87-b971-8dfcd2a0c7c3

Teksten marketing materials

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

De kwaliteit van het landelijk gebied in Nederland holt achteruit. Daarom beheren wij, met ons krachtige netwerk en behulp van duizenden vrijwilligers, 13% van het totale natuurgebied en cultuurhistorisch erfgoed in Nederland.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Wetenschap en onderzoek
 • Educatie

Project details

💒 LandschappenNL

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise kunnen we, met een eenduidige lijn in taal, goed onze boodschap overbrengen over het 'Groene Strand'.
Sophie Barkmeijer
Geschreven door Sophie Barkmeijer van LandschappenNL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien kansen liggen in sterkere teksten die passen bij het doel van ons project het 'Groene Strand'. We rommelen wat aan in het maken van de boodschap. Wat is nou ons doel in een paar zinnen? Hier lopen we bijvoorbeeld op vast.

Wat hebben we nodig?

 • Teksten in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • We zijn op het moment ook een website aan het maken die gevuld moet worden met teksten. We kunnen ons voorstellen dat er wellicht ook daarvoor iets te doen is.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Globale content richting(en)
 • Missie en visie
 • Doelgroepomschrijving
 • Projectplan
 • Communicatiestrategie

Waarom is dit project van waarde?

Met het Groene Strand willen we in 4 jaar 200 groene stranden realiseren. Dit betekent heel veel voor natuurbehoud in ons land. Dit project raakt een breed publiek: van ambtenaar tot strandbezoeker en van surfers tot strandtenteigenaar. We hopen met jouw teksten deze groep te kunnen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

LandschappenNL
LandschappenNL

De missie van LandschappenNL.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍De Bilt

De uitdagingen zijn in deze tijd groter dan ooit. De klimaatverandering, de stikstofcrisis in de landbouw, de energietransitie: stuk voor stuk ontwikkelingen die grote gevolgen hebben voor de inrichting van ons landschap. Landschappen verarmen, het milieu vervuilt en dier- en plantensoorten verdwijnen, er zijn veel zorgen over de slechte staat van veel bossen en er ontstaan watertekorten. Dat is pas het begin.

Daarom werkt LandschappenNL samen met 19 provinciale landschaporganisaties aan de kwaliteit van landschap, natuur en erfgoed in Nederland. We bundelen aandacht en inspanningen in landelijke projecten en vormen daarmee een krachtig netwerk. We gaan voor een landschap waar mensen in wonen en werken, ontspannen en genieten. Ons prachtige Nederlandse landschap, mag niet verloren gaan.

Lees meer

Professionals over LandschappenNL

Inge 👐 Teksten marketing materials

Inge
De samenwerking met Sophie was prettig en verliep soepel. Het afstemmen van de opdracht en taken hebben we in goed overleg gedaan, ze reageert snel op mails en opgeleverd materiaal. Voor herhaling vatbaar!