Worldcoaches 4

User experience expert review

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die een digitaal product kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Wekelijks dragen wij bij dat kwetsbare kinderen in een veilige omgeving en onder begeleiding van een opgeleide WorldCoach door middel van voetbal zichzelf ontwikkelen, op persoonlijk vlak, sociaal vlak en hun gezondheid. Elk kind verdient namelijk een goede coach, een WorldCoach.

  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie
  • Sport en recreatie

Project details

💒 KNVB Worldcoaches

⏱️ 16-20 uur in totaal

🗓️ Binnen 4 weken

Doordat jij ons gaat helpen met de optimalisatie van de UX van de tool, zal de tool actiever gebruikt worden door WorldCoaches en meten wij hierdoor beter hun impact.
Fnaan Woldegiorgis
Geschreven door Fnaan Woldegiorgis van KNVB Worldcoaches

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Dit project helpt ons om de digitale tool verder te optimaliseren naar de wensen van de gebruikers zodat zij de tool actiever zullen gebruiken en wij hierdoor beter kunnen inspelen op hun behoeftes.

Achtergrondinformatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

KNVB Worldcoaches
KNVB Worldcoaches

De missie van KNVB Worldcoaches.

🌏Ontwikkelingshulp
📍 Zeist

Voetbalcoaches opleiden, in hun eigen buurt of dorp. Zodat zij vervolgens lokaal kunnen fungeren als trainers én tegelijkertijd rolmodellen zijn in hun eigen directe sociale leefomgeving. Dat is de voornaamste filosofie van het WorldCoaches programma, het internationale opleidingsprogramma dat door de KNVB in 2009 is gestart vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de wereldwijde voetbalfamilie.

Een programma dat is gebaseerd op de jarenlange internationale ervaring van de KNVB op het gebied van coachen en opleiden. Voetbal verbindt, overal ter wereld. WorldCoaches spelen daar een grote rol in door kinderen op sportief én sociaal vlak te inspireren en te begeleiden. Op die manier draagt het voetbal en de KNVB haar steentje bij aan een betere samenleving.

Lees meer