Worldcoaches 7

Coachingstraject - Werken met scrum

Profiel vrijwilliger

Een projectmanager die aantoonbare ervaring heeft scrum. Kan goed en helder zaken uitleggen en inhoudelijke vragen beantwoorden.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

Wekelijks dragen wij bij dat kwetsbare kinderen in een veilige omgeving en onder begeleiding van een opgeleide WorldCoach door middel van voetbal zichzelf ontwikkelen, op persoonlijk vlak, sociaal vlak en hun gezondheid. Elk kind verdient namelijk een goede coach, een WorldCoach.

  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie
  • Sport en recreatie

Project details

💒 KNVB Worldcoaches

⏱️ 12 uur, binnen 3 maanden

Ik ga iets starten waar ik nog weinig ervaring mee heb en zoek opstarthulp. Een coach die mij kan helpen.
Fnaan Woldegiorgis
Geschreven door Fnaan Woldegiorgis van KNVB Worldcoaches

Project­omschrijving

Wat voor coach zoek ik?
Mijn huidige kennisniveau

Momenteel heb ik nog 0 professionele (werk)ervaring met het concept SCRUM. Ik heb me wel ingelezen over de werkwijze en begrijp hoe een sprint cyclus eruit ziet.

Hoe zou ik contact willen. 

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

KNVB Worldcoaches
KNVB Worldcoaches

De missie van KNVB Worldcoaches.

🌏Ontwikkelingshulp
📍 Zeist

Voetbalcoaches opleiden, in hun eigen buurt of dorp. Zodat zij vervolgens lokaal kunnen fungeren als trainers én tegelijkertijd rolmodellen zijn in hun eigen directe sociale leefomgeving. Dat is de voornaamste filosofie van het WorldCoaches programma, het internationale opleidingsprogramma dat door de KNVB in 2009 is gestart vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de wereldwijde voetbalfamilie.

Een programma dat is gebaseerd op de jarenlange internationale ervaring van de KNVB op het gebied van coachen en opleiden. Voetbal verbindt, overal ter wereld. WorldCoaches spelen daar een grote rol in door kinderen op sportief én sociaal vlak te inspireren en te begeleiden. Op die manier draagt het voetbal en de KNVB haar steentje bij aan een betere samenleving.

Lees meer