Kinderen

Nieuwe huisstijl + logo

Project details

💒 Kipepeo Family Foundation

Organisatie in het kort

We helpen gezinnen met duurzame oplossingen, op het gebied van wonen, gezondheidszorg, educatie, werk & gezinshereniging. Hiermee willen we de kans vergroten dat kinderen bij hun familie kunnen blijven wonen en niet op straat terecht komen.

  • Ontwikkelingshulp
  • Welzijn
  • Armoede
  • Kind en gezin

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die logo en huisstijl kan ontwerpen. Te gebruiken in print en/of online. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 3 tot 6 weken. Vanuit huis.

Met een update van onze huisstijl en onze site wordt onze uitstraling professioneler en passender bij de personen en organisaties die wij willen bereiken.
Geschreven door Annemiek Tigchelaar van Kipepeo Family Foundation

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en gezinnen te kunnen ondersteunen, hebben wij geld nodig. Voor het genereren van inkomsten voor de stichting is het van belang dat de uitstraling en communicatie optimaal is naar organisaties die ons (mogelijk willen) sponsoren. En ook naar de potentiële gasten van het hostel. Omdat de inkomsten van het hostel weer naar de stichting gaan.  

Goed om te weten.

De opdracht wordt gegeven door een kleine organisatie, waardoor het werk een groot verschil kan maken. De designer in NL werkt direct samen met het team in Tanzania. Daarbij is er een Nederlandse contactpersoon beschikbaar die 1 van de founders en ook de organisatie kent, en als vrijwilliger ook betrokken kan zijn vanuit Nederland.

De contactpersoon Joy woont en werkt in Tanzania. Het contact met haar is dus via (Whatsapp) bellen en mail. 

 

Kipepeo Family Foundation
Kipepeo Family Foundation
Kiwavi Home
Moshi
kipepeo-kiwavi.com
Annemiek  Tigchelaar
Annemiek TigchelaarVrijwilliger Kipepeo

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Kipepeo is een non-profit organisatie die families ondersteunt die in moeilijke omstandigheden leven, op het platteland rond Moshi. Hiermee willen we de kans vergroten dat kinderen bij hun familie kunnen blijven wonen en niet op straat terecht komen.

Waar ze trots op zijn

  • We zijn er trots op te kunnen zeggen dat Kipepeo Family Foundation elke dag groeit en nauw samenwerkt met de gemeenschapsleiders en NGO’S.
  • We zijn trots op de 15 gezinnen die we al hebben bereikt, omdat we hen hoop geven voor de toekomst.
  • Van deze families startten 5 Mama's een eigen bedrijf en kregen 7 kinderen ondersteuning bij hun opleiding.
  • Er werd een huis gebouwd voor een gezin met twee kinderen met albinisme, die vroeger op de grond sliepen in een huis waar mensen meestal dieren houden.
  • Als we onze Kiwavi Home zien groeien, worden we blij. Elke gast die bij ons blijft, geeft ons hoop om ons doel te bereiken dat de winst van Kiwavi Home met succes kan worden gebruikt voor Kipepeo.