Jeshoots Com Lkrecvzeojq Unsplash

PR Specialist

Profiel vrijwilliger

Een PR/communicatie specialist die kan helpen een PR plan op te stellen.

Ervaring met:

  • PR
  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

My Book Buddy ondersteunt de lees-, cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen door hen boeken aan te bieden die passen bij het niveau van kinderen in de eigen taal. Met de Kids Corona krant bieden we een plek voor kinderen en ondersteunen hen in deze moeilijke tijden waarvan de impact voor ieder nog onbekend is.

  • Educatie
  • Kind en gezin

Project details

💒 Kids Corona krant

⏱️ 4-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wij zoeken hulp in het zichtbaar maken van onze mooie non-profit website kidscoronakrant.nl deze site is fonkelnieuw alsmede de social mediakanalen en moet bereik krijgen en zichtbaar worden in het medialandschap. Welke topper kan ons hiermee helpen?
Jane de Ruiter
Geschreven door Jane de Ruiter van Kids Corona krant

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn net begonnen en met 2 personen aan het werk er is weinig tijd er moet veel gebeuren. Belangrijkste is zichtbaarheid.

Wat hebben we nodig?

  • Een PR plan voor onze organisatie
  • Een relevant netwerk waarmee we meer zichtbaarheid voor initiatief kunnen creëren.
  • Tips en tricks voor effectieve PR.
  • Hulp bij het benaderen van relevante partijen zowel kids als pers/media

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een organisatie met een mooi verhaal :)
  • Er is nog geen plan we zijn ad-hoc begonnen met deze website. Er is dus een site www.kidscoronakrant.nl en bijbehorende facebook en instagram

Waarom is dit project van waarde?

Wij proberen kinderen een plek te geven hun verhalen te delen en zo ook van elkaar te leren. Het is een klein doel maar als we meer bekendheid krijgen hopen we een vaste rol te krijgen in de dagelijkse dingen van de kinderen zoals volwassenen naar de nieuwssites gaan, willen wij graag dat kinderen naar de kidscoronakrant gaan.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Kids Corona krant
Kids Corona krant

De missie van Kids Corona krant.

📚Educatie
📍Leusden

Vanaf 16 maart start My Book Buddy met de Kids Corona Krant, een platform voor en met kinderen. Omdat tot nu toe veel aandacht uitgaat naar de volwassenen en de medisch, economische kant van het verhaal, is er behoefte aan een virtuele plek voor kinderen. Zij kunnen zich in deze krant uiten met zelfgeschreven teksten, tekeningen, foto’s en filmpjes en anderen inspireren.

Lees meer