Dashboard van online inzichten

Wie kan je helpen?

Jane de Ruiter
Jane de RuiterProjectmanager
Kids Corona krant
Tolplaats 1
3831 JR Leusden
kidscoronakrant.nl
Kids Corona krant

Waar dragen ze aan bij?

My Book Buddy ondersteunt de lees-, cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen door hen boeken aan te bieden die passen bij het niveau van kinderen in de eigen taal. Met de Kids Corona krant bieden we een plek voor kinderen en ondersteunen hen in deze moeilijke tijden waarvan de impact voor ieder nog onbekend is.

  • Educatie
  • Kind en gezin

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze vertalen naar een dashboard.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 8 tot 16 uur, binnen 2 - 4 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Wij zoeken hulp in het online zichtbaar maken van onze mooie non-profit website kidscoronakrant.nl deze site is fonkelnieuw alsmede de social mediakanalen en moet bereik krijgen en zichtbaar worden in het medialandschap. Kun jij ons op de rit helpen met de vindbaarheid in google en google Analytics zodat we ons minder zorgen daar over hoeven te maken?
Geschreven door Jane de Ruiter van Kids Corona krant

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Wij proberen kinderen een plek te geven hun verhalen te delen en zo ook van elkaar te leren. Het is een klein doel maar als we meer bekendheid krijgen hopen we een vaste rol te krijgen in de dagelijkse dingen van de kinderen zoals volwassenen naar de nieuwssites gaan, willen wij graag dat kinderen naar de kidscoronakrant gaan. Dit is een vertrouwde plek voor kids.
Er is nog geen plan we zijn ad-hoc begonnen met deze website. Er is dus een site www.kidscoronakrant.nl en bijbehorende facebook en instagram

Waarom is dit project van waarde?

We zijn een non-profit samenwerking van 2 personen. Er weinig tijd er moet veel gebeuren. Belangrijkste is zichtbaarheid van de website en een betrouwbare reportage in Analytics.

Kids Corona krant
Kids Corona krant
Tolplaats 1
3831 JR Leusden
kidscoronakrant.nl
Jane de Ruiter
Jane de RuiterProjectmanager

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Vanaf 16 maart start My Book Buddy met de Kids Corona Krant, een platform voor en met kinderen. Omdat tot nu toe veel aandacht uitgaat naar de volwassenen en de medisch, economische kant van het verhaal, is er behoefte aan een virtuele plek voor kinderen. Zij kunnen zich in deze krant uiten met zelfgeschreven teksten, tekeningen, foto’s en filmpjes en anderen inspireren.

Waar ze trots op zijn

  • My Book buddy laat 250.000 kinderen lezen in vele landen wereldwijd
  • 180 vrijwilligers gingen op reis om een My Book Buddy bibliotheek op te zetten
  • Bereikte in 2015/2016 8000 vluchtelingen kinderen in Nederland
  • My Book Buddy richtte in anderhalve dag een krant op: Kids Corona Krant

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Kids Corona krant
Deel op Linkedin