459a15b3-62e2-4f4e-8988-771a219e954b
🌱 Ik wil helpen

Video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Samen met burgers beschermen wij wereldwijde mensenrechtenverdedigers in gevaar & creëren we veilige routes voor vluchtelingen.

  • Mensenrechten

Project details

💒 Justice & Peace

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Martin Luther King jr. is nog steeds een grote inspiratiebron. Met een pakkende korte wervingsvideo willen we jonge spoken word talenten activeren om een MLK performance te maken.
Marjolijn Lampe
Geschreven door Marjolijn Lampe van Justice & Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

8 December organiseert Justice & Peace de jaarlijkse Martin Luther King lezing. Hier hoort een Spoken Word wedstrijd bij voor jongeren. De vorige editie won Amara van der Elst. Met deze wervingsvideo willen we nog meer spoken word talenten bereiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een wervingsvideo waarin een spoken word artiest oproept om mee te doen aan de Martin Luther King Spoken Word wedstrijd.
  • Evt. als je het leuk vindt, (ook) een promotievideo voor de crowdfunding van een lichtkunstwerk dat oproept voor veilige havens voor vluchtelingen. begin nov klaar)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten, waarschijnlijk omgeving Den Haag
  • Een bekende spoken word artiest die mee wil doen aan de video.
  • Datum in overleg.
Marjolijn Lampe
Marjolijn Lampe Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Justice & Peace
Justice & Peace

De missie van Justice & Peace.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Den Haag

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van zijn mensenrechten. We geloven dat iedereen een change maker is of kan zijn. Daarom bouwen en versterken we (lokale) communities van change makers die samenwerken voor rechtvaardige, duurzame en verwelkomende samenlevingen, bijvoorbeeld met onze initiatieven Shelter City en Samen Hier.

Lees meer

Professionals over Justice & Peace

Linda 👐 Infographic

Linda
Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!

Robin 👐 Communicatie strategie

Robin
Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen!

Peter 👐 Social Media Strategie

Peter
Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

Jan-Hein
Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!