e3cc3b6e-089b-4728-88b2-adc871b4228e (2)

Podcast opnemen en editen

Organisatie in het kort

Samen met burgers beschermen wij wereldwijde mensenrechtenverdedigers in gevaar & creëren we veilige routes voor vluchtelingen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met een podcast over Samen Hier, als onderdeel van een grote campagne, kunnen we op een originele manier de impact laten zien van het initiatief!

Carlijn den Boer

Carlijn den Boer

Justice & Peace

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn bezig met een groot visueel project, dat we willen ondersteunen met audiofragmenten. In deze fragmenten vertellen betrokkenen van het project Samen Hier (vluchtelingen, inwoners en partnerorganisaties) een verhaal. Zij worden hierin ondersteund door een initiatief dat hen in een aantal weken coacht om echte story tellers te worden. Als eindproduct zouden we graag een podcast hiervan maken!

Hier zijn we naar op zoek

  • Tijdens de opnamedag aanwezig zijn (in november of december) om de materialen te installeren en de podcast op te nemen.
  • Evt. meedenken in het creatieve proces - wat werkt het beste in de podcast?
  • De podcast editen tot een eindproduct.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met het opnemen en editen van podcast. Je hebt ervaring met zowel het technische gedeelte als het editen.

🎬 Editen

Dit hebben we al in huis

  • Microfoontje die aan te sluiten is op een telefoon om te recorden
  • De Zoom H4nPro Handy Recorder
  • Mocht dit niet de gewenste apparatuur zijn en mocht jij dit ook niet in je bezit hebben, dan kunnen we kijken of we ander opnamemateriaal kunnen lenen (dit hebben we eerder gedaan voor anderre doeleinden).

Justice & Peace
Justice & Peace

De missie van Justice & Peace.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Den Haag

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van zijn mensenrechten. We geloven dat iedereen een change maker is of kan zijn. Daarom bouwen en versterken we (lokale) communities van change makers die samenwerken voor rechtvaardige, duurzame en verwelkomende samenlevingen, bijvoorbeeld met onze initiatieven Shelter City en Samen Hier.

Lees meer

Professionals over Justice & Peace

Linda 👐 Infographic

5c008afa-7b4d-471a-b63b-ffba9014d9e7
💛
rating-stars

"Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!"

Linda

Robin 👐 Communicatie strategie

57344a6f-2c6d-40cd-9aed-dfabf721e933
💛
rating-stars

"Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen! "

Robin

Peter 👐 Social Media Strategie

baf851a8-c640-44ce-8aad-914c2b8e02d4
💛
rating-stars

"Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch "

Peter

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

0bb96076-389f-41f2-81cb-becda38c007e
💛
rating-stars

"Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!"

Jan-Hein

Elena 👐 Copywriting webteksten

ccbb7e7f-2224-4516-a1bb-9e19289b7f2a
💛
rating-stars

"Thank you Justice & Peace Netherlands! It was a fantastic experience. They have an in-house brilliant communications team, whom every content creator, communications specialists or copywriter would be happy to work with. I believe my experience was also transformative, because I realized how much I love working with people-first approaches and human right defenders in creating changemakers. A very insightful and meaningful experience to me!"

Elena