e3cc3b6e-089b-4728-88b2-adc871b4228e (2)
🌱 Ik wil helpen

Podcast opnemen en editen

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met het opnemen en editen van podcast. Je hebt ervaring met zowel het technische gedeelte als het editen.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Samen met burgers beschermen wij wereldwijde mensenrechtenverdedigers in gevaar & creëren we veilige routes voor vluchtelingen.

  • Mensenrechten

Project details

💒 Justice & Peace

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met een podcast over Samen Hier, als onderdeel van een grote campagne, kunnen we op een originele manier de impact laten zien van het initiatief!
Carlijn den Boer
Geschreven door Carlijn den Boer van Justice & Peace

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn bezig met een groot visueel project, dat we willen ondersteunen met audiofragmenten. In deze fragmenten vertellen betrokkenen van het project Samen Hier (vluchtelingen, inwoners en partnerorganisaties) een verhaal. Zij worden hierin ondersteund door een initiatief dat hen in een aantal weken coacht om echte story tellers te worden. Als eindproduct zouden we graag een podcast hiervan maken!

Wat hebben we nodig?

  • Tijdens de opnamedag aanwezig zijn (in november of december) om de materialen te installeren en de podcast op te nemen.
  • Evt. meedenken in het creatieve proces - wat werkt het beste in de podcast?
  • De podcast editen tot een eindproduct.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Microfoontje die aan te sluiten is op een telefoon om te recorden
  • De Zoom H4nPro Handy Recorder
  • Mocht dit niet de gewenste apparatuur zijn en mocht ook de professional dit niet in zijn/haar bezit hebben, dan kunnen we kijken of we ander opnamemateriaal kunnen lenen (dit hebben we eerder gedaan voor anderre doeleinden).
Carlijn den Boer
Carlijn den Boer Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Justice & Peace
Justice & Peace

De missie van Justice & Peace.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Den Haag

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal, kan genieten van zijn mensenrechten. We geloven dat iedereen een change maker is of kan zijn. Daarom bouwen en versterken we (lokale) communities van change makers die samenwerken voor rechtvaardige, duurzame en verwelkomende samenlevingen, bijvoorbeeld met onze initiatieven Shelter City en Samen Hier.

Lees meer

Professionals over Justice & Peace

Linda 👐 Infographic

Linda
Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!

Robin 👐 Communicatie strategie

Robin
Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen!

Peter 👐 Social Media Strategie

Peter
Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

Jan-Hein
Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!