2 FMNR Landscape Restoration What We Do Justidggit Kisiki Hai Close Up Tanzania

Wordpress website ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Wordpress-specialist die ons kan helpen bij Wordpress werkzaamheden om onze website te optimaliseren.

Ervaring met:

  • Wordpress Websites
  • Web Development

Organisatie in het kort

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Armoede

Project details

💒 Justdiggit

⏱️ 16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 4-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
Door te helpen met de ontwikkeling van de online tool Greener.Land help je boeren wereldwijd met het verbeteren en vergroenen van hun eigen land. Dit leidt tot betere oogsten én een koelere planeet!
Cris van Wolffelaar
Geschreven door Cris van Wolffelaar van Justdiggit

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij werken hard voor een koelere en groenere planeet. We hebben een website, greener.land, een tool waar boeren kunnen zien welke acties zij kunnen ondernemen om hun specifieke stuk grond groener te maken. We zoeken jouw ondersteuning om ons de komende maanden te helpen om deze website te optimaliseren. Het maakt ons niet uit waar en wanneer je hieraan werkt. Je bent trouwens ook van harte welkom in ons kantoor in het centrum van Amsterdam! :)

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning bij werkzaamheden aan onze Wordpress website.
  • Denk aan: Plugins installeren & updaten, aanpassen van HTML/CSS code, etc.
  • 2-4 uur per week (of meer) voor de komende maanden.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer