Bernd Klutsch Ne2hv5auxfo Unsplash
🚀 Schrijf je in

Redigeren teksten magazine

Wie kan je helpen?

Rebecca ter Mors
Rebecca ter Mors
Jongeren en Kanker
Postbus 8152
3503 RD Utrecht
Jongeren en Kanker

Waar dragen ze aan bij?

Wij bieden jonge mensen die kanker hebben (gehad) de mogelijkheid om een nieuw, krachtig perspectief op de toekomst te kunnen ontdekken.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Wetenschap en onderzoek

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een copy writer die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar wordt. Gebruikt in marketing materialen als een brochure, flyer of poster.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 15 tot 35 uur, binnen 3 - 6 weken. Enkel vanuit huis.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
"Om me heen zie allemaal jonge mensen met plannen, doelen en dromen die door de kanker ruw onderuit zijn geveegd. Ik voel me minder alleen. Gesterkt. Volwaardig. Niet langer iemand met beperkingen, een patiënt. Ik voel me weer mens." Dat is de kracht samen. Dat is de kracht van Stichting Jongeren en Kanker.
Geschreven door Rebecca ter Mors van Jongeren en Kanker

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

We zijn bezig met de redactie van ons jaarlijkse Jongeren & Kanker magazine, vol ervaringsverhalen van jongvolwassenen die kanker hebben (gehad) en interviews met professionals. Rode lijn in deze editie is de zoektocht naar het 'nieuwe normaal' na de diagnose kanker. Voor onze eindspurt zijn wij opzoek naar iemand die onze teksten kan redigeren (punten, komma's, final touch) en de puntjes op de i kan zetten.

Waarom is dit project van waarde?

Met goede, lekker leesbare teksten kunnen wij zoveel mogelijk jonge mensen die leven met (de gevolgen van) kanker bereiken, hen in contact brengen met lotgenoten en hen informeren over goede zorg. Zo dragen we bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van deze bijzondere doelgroep. Hierbij een link naar de jubileum editie van ons magazine: https://www.yumpu.com/nl/document/view/59886012/sjk-magazine-2018/18001-sjk-magazine-2018-lowres

Jongeren en Kanker
Jongeren en Kanker
Postbus 8152
3503 RD Utrecht
Rebecca ter Mors
Rebecca ter Mors

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Stichting Jongeren en Kanker brengt jongvolwassenen, tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad) met elkáár in contact. Jongeren en Kanker informeert en behartigt de belangen van deze jonge mensen op het gebied van goede ondersteuning en zorg. Want kanker op jonge leeftijd, dat verandert alles!

Waar ze trots op zijn

 • Onze bijeenkomsten en activiteiten helpen mensen te verwerken wat hen is overkomen, en ontstaan vriendschappen voor het leven.
 • We geven jaarlijks een glossy magazine uit, waarmee we zeker 2000 mensen bereiken.
 • Met de opzet van een breed netwerk brengen we een breed aanbod voor onze doelgroep in kaart.
 • Dankzij de beweging die mede door onze stichting op gang is gekomen, bestaat er nu speciale zorg voor jongvolwassenen met kanker.
 • Onze organisatie draait geheel op vrijwilligers, die zelf ook kanker hebben gehad.
 • We zijn niet alleen trots op onze organisatie, maar vooral ook op onze doelgroep. Krachtige, bijzondere jonge mensen, die met enorm veel doorzettingsvermogen weer hun weg in leven na de diagnose kanker!

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Jongeren en Kanker
Deel op Linkedin