e59563f7-559a-4c03-885e-c35dd49983f0
🚀 Schrijf je in

Business model strategie sessies

Wie kan je helpen?

Meinke Noordam
Meinke Noordam
Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Jeugdland Amsterdam
Jeugdland Amsterdam

Waar dragen ze aan bij?

Op Jeugdland mogen alle kinderen uit de buurt en van (ver) daarbuiten zelf op avontuur, zo leren ze spelenderwijs in de buitenlucht.

  • Educatie
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Sport en recreatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een strategische business developer, die als ervaren als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, markt(behoefte), proposities, value proposition, business model canvas, etc.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 5 tot 10 uur, binnen 2 - 5 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🚀 Schrijf je in
Sparringpartner gezocht! De stadslandbouw op Jeugdland is een nieuw onderdeel van het terrein met nieuwe kansen. Denk jij met ons mee over positionering, partnerschappen en verdienmodellen?
Geschreven door Meinke Noordam van Jeugdland Amsterdam

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

De stadslandbouw op Jeugdland is een nieuw onderdeel van het terrein met nieuwe kansen. De fysieke realisatie is flink op weg, het gaat er nu om hoe we het gebied de komende jaren inzetten.
De ontwikkeling van stadslandbouwgebieden is actueel en gebeurt tegelijk ook op andere plekken in de stad en in andere grote steden. Ten aanzien van positioneren, partnerschappen, verdienmodel, financiers valt er nog veel uit te vinden en te ontdekken dus.

Waarom is dit project van waarde?

Samen met jou willen we er in deze fase voor zorgen dat we de basis leggen, door vooruit te kijken en mogelijke scenario's te verkennen op basis waarvan we weloverwogen de juiste keuzes maken.

Meinke Noordam
Meinke Noordam

Meer weten?

Jeugdland Amsterdam
Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Jeugdland Amsterdam
Meinke Noordam
Meinke Noordam

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Jeugdland is een groene oase van 4 hectare in Amsterdam Oost aan het Nieuwe Diep met een natuurspeeltuin, kinderwerkplaats, stadslandbouw en watersportparadijs. Een plek waar kinderen dingen ervaren, die je niet zo snel ergens anders in de stad ervaart. Jeugdland biedt een met de seizoenen veranderend activiteitenprogramma en is een geliefde plek voor buitenonderwijs, kinder- en familiefeestjes en heidagen.

Waar ze trots op zijn

  • Jeugdland werd in 1949 opgericht voor 'stadse jongens', om hutten te bouwen en een fikkie te stoken. Het heette toen 'jongensland' maar natuurlijk is het allang voor iedereen!
  • Omdat we voor iedereen zijn hoef je geen entree te betalen en zijn er vrij toegankelijk activiteiten.
  • We zijn gedurende het hele jaar 4 - 5 dagen per week open en ontvingen in 2019 bijna 90.000 bezoekers.
  • Op Jeugdland mogen kinderen zoveel mogelijk 'zelf doen' zoals skelters bouwen, boogschieten, waterbeestjes zoeken en broodjes bakken.
  • Jeugdland heeft 3 vaste programma partners: Maakland (onderdeel van Nowhere), Outdoor & Watersport Amsterdam en Hemelse Tuinen.
  • Onder aanvoering van Roos (Hemelse Tuinen) toveren we het terrein van de voormalige kinderboerderij momenteel om tot stadslandbouw met een ecologische vijver, voedselbos en bijenstal.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Jeugdland Amsterdam
Deel op Linkedin