2e3b5ddf-e602-4745-a918-8e6d31b8b6cf

Wordpress coach

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner met ervaring van Wordpress, die op een heldere manier advies kan geven over thema's rondom Wordpress.

Ervaring met:

  • Webdesign

Organisatie in het kort

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

  • Welzijn
  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie

Project details

💒 ISA Youth

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door ons te helpen onze website goed in te kunnen vullen, draag je bij aan de hulp die wij bieden aan jongeren om - in deze moeilijke tijden - te kijken naar de mogelijkheden die ze om zich heen hebben om gebruik te maken van de openbare ruimte.
Milena Alcorta
Geschreven door Milena Alcorta van ISA Youth

Project­omschrijving

Goed om te melden.

We hebben momenteel 2 websites die komend jaar door ons team gerund moet worden. Hiervoor willen we samen met jou gaan kijken welke handelingen we hiervoor moeten kunnen uitvoeren, en hiermee gaan oefenen. Beiden zijn uitgewerkt door een professioneel vormgevingsbedrijf, waarvan er 1 enkel voor een paar updates hier en daar ingezet dient te worden door ons als medewerkers. Onze andere website is onderdeel van een campagne in 2021 en willen we actief aan gaan bijdragen, waardoor we graag samen met de professional kijken welke kennis we hier precies voor nodig hebben.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 2 jaar ervaring met dit vakgebeid en Ik heb enige basiskennis van dit vakgebied.

Binnen ons team zijn we voornamelijk bekend met het maken van berichten op een bestaande pagina en het eventuele aanpassingen van medewerkers op de medewerkerpagina. Deze kennis is over het algemeen ook gelimiteerd aan 1 of 2 medewerkers, terwijl we vanaf januari als team hier meer mee gaan doen en dus ook onze kennis iets willen uitbreiden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

ISA Youth
ISA Youth

De missie van ISA Youth.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍's Hertogenbosch

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Lees meer