2e3b5ddf-e602-4745-a918-8e6d31b8b6cf

Wordpress coach

Project details

💒 ISA Youth

🛠️ Webdesign

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 6-12 weken

Organisatie in het kort

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

  • Welzijn
  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een vakspecialist die aantoonbare ervaring heeft Wordpress. Kan goed en helder zaken uitleggen en inhoudelijke vragen beantwoorden.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door ons te helpen onze website goed in te kunnen vullen, draag je bij aan de hulp die wij bieden aan jongeren om - in deze moeilijke tijden - te kijken naar de mogelijkheden die ze om zich heen hebben om gebruik te maken van de openbare ruimte.
Geschreven door Milena Alcorta van ISA Youth

Project­omschrijving

Goed om te melden.

We hebben momenteel 2 websites die komend jaar door ons team gerund moet worden. Hiervoor willen we samen met jou gaan kijken welke handelingen we hiervoor moeten kunnen uitvoeren, en hiermee gaan oefenen. Beiden zijn uitgewerkt door een professioneel vormgevingsbedrijf, waarvan er 1 enkel voor een paar updates hier en daar ingezet dient te worden door ons als medewerkers. Onze andere website is onderdeel van een campagne in 2021 en willen we actief aan gaan bijdragen, waardoor we graag samen met de professional kijken welke kennis we hier precies voor nodig hebben.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Mijn huidige niveau.

Ik heb 2 jaar ervaring met dit vakgebeid en Ik heb enige basiskennis van dit vakgebied.

Binnen ons team zijn we voornamelijk bekend met het maken van berichten op een bestaande pagina en het eventuele aanpassingen van medewerkers op de medewerkerpagina. Deze kennis is over het algemeen ook gelimiteerd aan 1 of 2 medewerkers, terwijl we vanaf januari als team hier meer mee gaan doen en dus ook onze kennis iets willen uitbreiden.

Milena Alcorta
Milena Alcorta

Meer weten?

ISA Youth
ISA Youth
Marathonloop 1
5235AA 's Hertogenbosch
ISA Youth
Milena Alcorta
Milena Alcorta

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben onze flagship programma’s ontwikkeld ‘Game', ‘Change’ & ‘Game Changers”, waarin jongeren de sociale verandering leiden, ondersteund door coaches en community organisaties.
  • Waar je ISA vindt, vind je gecommitteerde jongeren, coaches en sport organisaties die samenwerken om een mooie, sterke en veilige buurt te creëren
  • Jongeren zijn de verandering die ze willen zien in hun community
  • ISA helpt jongeren te ontdekken waar ze goed in zijn en wat belangrijk voor ze is, ze worden ‘gamechangers’ die blijven doen waar ze in geloven.
  • Wij hebben al meer dan 240.000 mensen over de hele wereld geholpen
  • Vanuit ons programma, creëren we directe impact op de volgende SDG's: 4 - Kwaliteitsonderwijs, 5 - Gender gelijkheid, en 16 - Vrede, Justitie & Sterke publieke diensten

Ken je iemand die past bij dit project?

Help dit goede doel een handje.