ccb2757d-5038-4759-b4f1-c625fd95bee3

Campagne strategie feedbacksessie

Project details

💒 ISA Youth

🛠️ Strategie & Consulting

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

Organisatie in het kort

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld.

 • Welzijn
 • Ontwikkelingshulp
 • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een strategische geest die feedback kan geven op een strategie document voor een nieuwe campagne. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, digital, kanalen, etc.

Beschikbaarheid

1 tot 4 uur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met het Here To Stay programma proberen we jongerenwerkers inzichten en tools te geven om 'civic space' beter te maken voor jongeren, zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen in hun eigen omgeving. Dit doen we via een online platform en campagne om aandacht te creëren voor het onderwerp en de inzichten.
Geschreven door Milena Alcorta van ISA Youth

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Binnen onze organisatie hebben we geen communicatie expert, echter wel een medewerker die al enkele jaren het communicatiebeleid uitvoert. Er is dus wel een basis kennis van hoe de campagne eruit moet komen te zien, maar er is dringende behoefte om de strategie naar een volgend niveau te tillen.

De inhoud van de sessie.

 • We zouden graag een review krijgen van onze strategie.
 • Voor een Erasmus+ project zijn we bezig met het opzetten van een campagne strategie voor het creëren van een online platform waar gedurende het jaar 2021 een campagne georganiseerd zal worden.
 • De campagne wordt gerealiseerd op zowel een website / platform als een Instagram pagina - beide kanalen worden dus meegenomen in de strategie

Waarom is het van waarde?

Voor ons is het een succes als we jongeren en jongerenwerkers betrokken hebben kunnen krijgen bij het programma, dat ze verder geïnteresseerd zijn in de producten die ontwikkeld worden en de best practices die gedeeld worden. Het zou ideaal zijn als we daarnaast ook samenwerkingsverbanden kunnen creëren met verschillende partners op het gebied van jongerenwerk.

ISA Youth
ISA Youth
Marathonloop 1
5235AA 's Hertogenbosch
ISA Youth
Milena Alcorta
Milena Alcorta

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Door de potentie te activeren van de grootste jonge generatie, gelooft ISA dat benadeelde gemeenschappen zullen veranderen. Door te verbinden waar het vlamt, op het speelveld. Waar creativiteit, coöperatie, talent, drive, karakter en zelfvertrouwen wordt ontplooid. ISA traint coaches en jongeren om hun talenten te ontdekken en aan te scherpen.

Waar ze trots op zijn

 • Wij hebben onze flagship programma’s ontwikkeld ‘Game', ‘Change’ & ‘Game Changers”, waarin jongeren de sociale verandering leiden, ondersteund door coaches en community organisaties.
 • Waar je ISA vindt, vind je gecommitteerde jongeren, coaches en sport organisaties die samenwerken om een mooie, sterke en veilige buurt te creëren
 • Jongeren zijn de verandering die ze willen zien in hun community
 • ISA helpt jongeren te ontdekken waar ze goed in zijn en wat belangrijk voor ze is, ze worden ‘gamechangers’ die blijven doen waar ze in geloven.
 • Wij hebben al meer dan 240.000 mensen over de hele wereld geholpen
 • Vanuit ons programma, creëren we directe impact op de volgende SDG's: 4 - Kwaliteitsonderwijs, 5 - Gender gelijkheid, en 16 - Vrede, Justitie & Sterke publieke diensten