73d40bd6-b540-4d91-8810-540b04cb4e78 (1)

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Inloophuis Debora Delft

Debora is een ontmoetingsplek voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen. Het is een veilige ruimte waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn, waar naar hen geluisterd wordt, ontspanning kunnen zoeken en waar zij informatie over kanker kunnen vinden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Het wordt tijd voor een nieuwe uitstraling dat laat zien wie we zijn. Help Debora met het vinden van een nieuwe huisstijl!

Caroline Pieters

Caroline Pieters

Inloophuis Debora Delft

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Inloophuis Debora valt onder Brancheorganisatie IPSO. IPSO versterkt 85 centra in Nederland zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden. IPSO heeft aangekondigd dat de term " Inloophuis" vervangen moet worden door de term " Centrum voor leven met en na kanker". Met deze verandering willen wij ook een vertaalslag maken in onze huisstijl, maar hebben niet de resources om dit te doen. Graag willen we met jou een nieuwe uitstraling ontwikkelen, dat in lijn ligt met wie we zijn.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aanvullend belangrijk huisstijl-materiaal: een powerpoint-template & een folder-template.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van onze organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

  • Je bent creatieve geest met de nodige kennis van design.
  • Jij snapt branding en wordt enthousiast om een cruciale rol te spelen in het versterken van ons merk.
  • Het tonen van een portfolio met vergelijkbare projecten, zoals logo's en huisstijlen, is een grote plus.
🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Dit hebben we al in huis

  • Missie en visie.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.

Inloophuis Debora Delft
Inloophuis Debora Delft

De missie van Inloophuis Debora Delft.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Delft

We bieden een open deur voor mensen die direct of indirect met de gevolgen van kanker te maken hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor informatie en voor informele, niet medisch gerelateerde zorg, waarbij de focus ligt op: Ontspannen, Ontmoeten, Ontdekken & Ontzorgen. Het is een plek waar je afleiding vindt met bijvoorbeeld yoga, schilderen of een ontspannende massage. Debora staat voor een praatje, ontspanning, warmte en steun.

Lees meer