73d40bd6-b540-4d91-8810-540b04cb4e78 (1)

Logo & Huisstijl

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van onze organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Het Inloophuis is een ontmoetingsplek voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen. Waar zij steun, troost en advies kunnen krijgen, maar ook veel plezier wordt gemaakt en je energie op kunt doen om verder te kunnen naar genezing of acceptatie van je ziekte.

  • Welzijn

Project details

💒 Inloophuis Debora Delft

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Het wordt tijd voor een nieuwe uitstraling dat laat zien wie we zijn. Help Debora met het vinden van een nieuwe huisstijl!
Caroline Pieters
Geschreven door Caroline Pieters van Inloophuis Debora Delft

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Inloophuis Debora valt onder Brancheorganisatie IPSO. IPSO versterkt 85 centra in Nederland zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden.
IPSO heeft aangekondigd dat de term " Inloophuis" vervangen moet worden door de term " Centrum voor leven met en na kanker". Met deze verandering willen wij ook een vertaalslag maken in onze huisstijl, maar hebben niet de resources om dit te doen. Graag willen we met jou een nieuwe uitstraling ontwikkelen, dat in lijn ligt met wie we zijn.

Wat hebben we nodig?

  • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aanvullend belangrijk huisstijl-materiaal: een powerpoint-template & een folder-template.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Inloophuis Debora Delft
Inloophuis Debora Delft

De missie van Inloophuis Debora Delft.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Delft

We bieden een open deur voor mensen die direct of indirect met de gevolgen van kanker te maken hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor informatie en voor informele, niet medisch gerelateerde zorg, waarbij de focus ligt op: Ontspannen, Ontmoeten, Ontdekken & Ontzorgen. Het is een plek waar je afleiding vindt met bijvoorbeeld yoga, schilderen of een ontspannende massage.

Lees meer