Kennissessie Online samenwerken
Organisatie in het kort
ImPOWER helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen (empowerment) en brengt mensen en bedrijven bij elkaar. Wij geloven in de kracht van het individu en dat zijn of haar ervaringen anderen kan helpen. We empower people to empower people!
Lees meerImpact thema’s
Project details
3-6 uur in totaal
Verspreid over 1-2 weken
We kunnen direct starten
Geef jij 6 enthousiaste jongvolwassenen met een fysieke handicap de (project)tools om nog Nederland nog inclusiever en toegankelijker te maken?
Arjan te Wierik
Impower Social Impact Company
Projectomschrijving
Dit weten we al
De doelgroep is een team van 6 jonge ervaringsdeskundigen die zich, op vrijwillige basis, inzetten om de inclusiviteit en toegankelijkheid van Nederland te vergroten. Zij zijn gewend om online te werken en zijn computervaardig. )
Hier gaat de sessie over
- Welke tools helpen organisaties om medewerkers, kennis en ideeën te verbinden?
- Hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid?
- Tips en tricks om te beter online online samen te werken.
- Advies met betrekking tot het selecteren van een geschikte tool om workflow en projecten te ondersteunen en online samenwerking te vergemakkelijken
🙋♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?
Een professional die ervaring heeft rondom online samenwerken en met verschillende tools/werkvormen die hierbij kunnen helpen. In staat zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm.
De missie van Impower Social Impact Company.
We empower people to empower people! ImPOWER is sociale onderneming die projecten uitvoert die gebaseerd zijn op de principes van peer-educatie. Ervaringsdeskundigen coachen peers op persoonlijk leiderschap en relevante vaardigheden. Deze coaches zijn personen die dezelfde taal spreken en de leefwereld van de deelnemer/klant (her)kennen en kunnen daardoor op een andere, vaak effectievere wijze contact maken met groepen. Hierdoor klimmen steeds meer mensen op eigen kracht uit de probleemsituatie waar zij - vaak mede door het eigen gedrag - in gevangen zaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langdurige werkloosheid, overgewicht, ongezonde leefstijl, schulden, criminaliteit en (energie) armoede.
Lees meer