Impower Social Impact Company-photo
Impower Social Impact Company

Impower Social Impact Company

ImPOWER helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen (empowerment) en brengt mensen en bedrijven bij elkaar. Wij geloven in de kracht van het individu en dat zijn of haar ervaringen anderen kan helpen. We empower people to empower people!

Impower Social Impact Company in actie.

🎯

Social enterprise

🌈

Diversiteit en inclusiviteit

💛

4 tot 6 teamleden

Peercoaches Rotterdam Zuid
Peercoaches Rotterdam Zuid
ImPower in de Modestraat in Amsterdam!
ImPower in de Modestraat in Amsterdam!

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • inmiddels hebben we meer dan ImPower-projecten uitgevoerd in 3 steden (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem). Hiermee hebben we ruim 145 peercoaches opgeleid die gezamenlijk meer dan 75 andere werkzoekenden hebben begeleid naar een duurzame baan of opleiding. Daarnaast hebben honderden werkzoekenden kleinere, maar niet minder waardevolle, stappen gezet richting de arbeidsmarkt.
  • Inmiddels hebben ruim 20 peercoaches de stap gezet naar een baan bij een van de deelnemende gemeenten. Van klant zijn zij nu klantmanager/jobhunter/ klantenadviseur geworden. Daarnaast zijn tientallen peercoaches terechtgekomen in andere maatschappelijke rollen. 70% van onze peercoaches vond na afloop van het traject een vervolgbaan
  • De peercoach-opleiding die we hebben gecreeert staat en is er klaar voor om ook als 'open inschrijving' aangeboden te worden. Het fenomeen peer-to-peer wordt meer en meer erkend en gewaardeerd.